Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η επόμενη Δευτέρα 21 Ιουλίου, ώστε να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να κλείσουν τις εκκρεμότητες τους με την εφορία
Το αίτημα των λογιστών και φοροτεχνικών της χώρας για παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έκανε δεκτό το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και η ΑΑΔΕ.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η επόμενη Δευτέρα 21 Ιουλίου, ώστε να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να κλείσουν τις εκκρεμότητες τους με την εφορία.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 6.413.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, έναντι 6.543.853 πέρυσι.
Αντίστοιχα, έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 313.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, έναντι 338.000 δηλώσεων πέρυσι. Συνεπώς, με βάση τα δεδομένα των περσινών δηλώσεων, απομένουν λιγότερο από 25.000 δηλώσεις προς υποβολή.
Με δεδομένο ότι ο ημερήσιος αριθμός υποβολής δηλώσεων που καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασε τις 10.600 δηλώσεις στα νομικά πρόσωπα και τις 80.000 στα φυσικά πρόσωπα, ο επιπλέον χρόνος που δίνεται, επαρκεί για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας.
protothema.gr
Ο κ. Ιωάννης Γ. Παλλήκαρης είναι ομ. καθηγητής Οφθαλμολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Έλλειψη ελέγχου, αυθαιρεσία, αδιαφορία για τον δημόσιο χώρο και την προσβασιμότητα.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η επόμενη Δευτέρα 21 Ιουλίου, ώστε να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να κλείσουν τις εκκρεμότητες τους με την εφορία
Η Κάλυμνος θα μπορεί με αξιοπιστία να εξυπηρετεί διεθνείς πλόες, τόσο κρουαζιέρας όσο και καθημερινών διασυνοριακών μετακινήσεων.