Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center - Φαντασμαγορικό σόου

Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center - Φαντασμαγορικό σόου
Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ιστορικό Rockefeller Center φωταγωγήθηκε και γέμισε χρώμα και λαμπερά φώτα την καρδιά της Νέας Υόρκης.
Η φωταγώγηση αυτού του γιγαντιαίου χριστουγεννιάτικου δέντρου προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες στον ουρανοξύστη Rockefeller Plaza και πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε το 1933.
Το φετινό δέντρο, ένα νορβηγικό έλατο ύψους 24 μέτρων και βάρους 12 τόνων, ήρθε από το Vestal της Νέας Υόρκης και μεταφέρθηκε στο κέντρο του Μανχάταν. Είναι κάπου 80-85 ετών.
 Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-01 095822.png
Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center / Φωτογραφία: AP Photo
 
Ο Erik Pauze, επικεφαλής κηπουρός του Rockefeller Center από το 1995, αναλαμβάνει κάθε χρόνο να διαλέγει το τέλειο δέντρο που κοσμεί το πιο εμβληματικό σημείο της Νέας Υόρκης.
 Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-01 095831.png 
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center / Φωτογραφία: AP Photo
 
Μια ομάδα δημοφιλών μουσικών καλλιτεχνών, όπως η Cher, η Κέλι Κλάρκσον και ο Barry Manilow, ζέστανε το πλήθος που συγκεντρώθηκε σε μια κρύα βραδιά για το «Χριστούγεννα στο Rockefeller Center».
 Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-01 095930.png 
Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια του δέντρου / Φωτογραφία: AP Photo
 
Στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, το ενθουσιασμένο πλήθος μέτρησε αντίστροφα και το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολισμένο με 50.000 πολύχρωμα λαμπιόνια και ένα κρυστάλλινο αστέρι Swarovski στην κορυφή, φώτισε το Rockefeller Plaza.
Το τρισδιάστατο αστέρι είναι καλυμμένο με 30 εκατομμύρια κρυστάλλους.
 Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-01 095937.png 
Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Rockefeller Center / Φωτογραφία: AP Photo
 
Από κάτω δεσπόζει μια μεγάλη φάτνη, ενώ δύο χρυσοί, φωτισμένοι άγγελοι κρατούν σάλπιγγες. Ένα μεγάλο χρυσό άγαλμα του Προμηθέα, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πλατείας, διακρινόταν πίσω από τη σκηνή.
 Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-01 100027.png 
Η Κέλι Κλάρκσον στο φαντασμαγορικό σόου / Φωτογραφία: AP Photo
 
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς βοήθησε να γυρίσει ο διακόπτης που φώτισε το iconic δέντρο, ενώ η Χορωδία Νέων από τη Νέα Υόρκη τραγούδησε το «Joy to the World».
 
iefimerida.gr 
ADVERTORIALS