Ερντογάν: Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ερντογάν: Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

"Κακούς γείτονες" και... Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο "βλέπει" ο Ταγίπ Ερντογάν. Την εκτίμηση ότι υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία.

«Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν» ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Παράλληλα κάλεσε τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Ερντογάν: Παράγουμε όπλα γιατί έχουμε κακούς γείτονες
Νέα «πυρά» κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση των κοινοταρχών Τουρκίας, τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα του δεν έχει ανάγκη κανέναν και πως θα παράγει τα δικά της όπλα γιατί έχει «κακούς γείτονες».

Πιο αναλυτικά, ο Ερντογάν δήλωσε ότι «η ΕΕ στήριξε την Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση. Τους έδωσαν 400 δισ. ευρώ. Όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθούν, φυσικά με ανταλλάγματα. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα της γυρνάνε την πλάτη. Ακόμη και έτσι, όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα τα καταφέρουμε μόνοι μας».

ADVERTORIALS