Θα τοποθετηθεί στέγαστρο 448 τετραγωνικών μέτρων στη Σένγκεν στο λιμάνι της Κω - Ξεκινούν οι εργασίες

Κοινωνια Πέμπτη, 9η Ιανουαρίου 2025
f5a4baeaa37f46188afacdff4ea3322f.jpg

Στα 101.790,00€ (με ΦΠΑ 17%) το κόστος των εργασιών.

Το έργο έχει αναλάβει η εταιρεία «ΑΡΚΑ ΣΥΝΘΕΣΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ»

Ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες τοποθέτησης στεγάστρου στον χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω.

Το στέγαστρο θα τοποθετηθεί στο σημείο όπου πραγματοποιείται ο έλεγχος εισιτηρίων για τους επισκέπετες που θέλουν να ταξιδέψουν από την Κω προς την Τουρκία.

Το στέγαστρο, συνολικής επιφάνειας 448 τετραγωνικών μέτρων, αναμένεται να έχει τοποθετηθεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, με στόχο αυτό το καλοκαίρι να μην αντικρίσουμε τις εικόνες των προηγούμενων ετών, με τους χιλιάδες τουρίστες να ψάχνουν απεγνωσμένα για λίγη σκιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-10-29-194122.png
Γιάννης Παππάς: Η Δημόσια Υγεία αναβαθμίζεται. Το νέο Νοσοκομείο Κω σύμβολο μιας πολιτικής με πράξεις

H oμιλία του Βουλευτή, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».

stighmiotipo-othonis-2025-10-29-183823.png
Ο Ασκληπιός στον Υμηττό

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2:02ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency