Λεωφορείο του Δήμου Κω συγκρούστηκε με μηχανάκι - Τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος συνελήφθη γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα

Κοινωνια Παρασκευή, 11η Οκτωβρίου 2024
dac52bd3b3efb24c5219b1454468e422.jpg

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Συγκεκριμένα λεωφορείο του Δήμου Κω το οποίο οδηγούσε 60χρονος συμπολίτης μας συγκρούστηκε με μηχανάκι το οποίο οδηγούσε 29χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και άδεια παραμονής στην χώρα.

Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να στρίψει αριστερά (είχε κατεύθυνση από την Κω προς τα χωριά) με τον 29χρονο ο οποίος είχε την ίδια κατεύθυνση με το λεωφορείο να συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το προπορευόμενο όχημα και να τραυματίζεται.

Τον τραυματία μετέφερε στο νοσοκομείο της Κω ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 29χρονος οδηγός συνελήφθη για στέρηση άδειας ικανότητα οδήγησης και για παράνομη διαμονή στην χώρα (αφέθηκε μετά από λίγη ώρα ελεύθερος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 4:42ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency