Συγκλονιστική για ακόμα μια χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στον ''Περίπατο ζωής'' που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Κοινωνια Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024
0616479f078f92829a743cf3bf57da9f.jpg

Ο 17ος ''Περίπατος ζωής'' πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην Καρδάμαινα, από τον σύλλογο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Η συμμετοχή του κόσμου για άλλη μια χρονιά ήταν συγκλονιστική, με εκατοντάδες συμπολίτες μας να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να στηριχθούν καρκινοπαθείς αλλά και το νοσοκομείο της Κω.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπερνάει τα 50.000 ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από 20.000 ευρώ θα δοθούν για την αγορά εξοπλισμού για το νοσοκομείο μας, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα σε καρκινοπαθείς συμπολίτες μας που έχουν οικονονική ανάγκη και θα πρέπει να ταξιδεύουν στη Ρόδο ή στην Αθήνα.

Το ακριβές ποσό που συγκεντρώθηκε αλλά και τα εξαρτήματα που θα αγοραστούν για το νοσοκομείο της Κω θα ανακοινωθούν σε δελτίο τύπου του Συλλόγου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
eksetaseis-egkumosuni-1.jpg
Πρόγραμμα υποστήριξης σε εγκυμονούσες του νησιού από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.

stighmiotipo-othonis-2025-07-09-080048.png
IRIS: Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές από χθες 8 Ιουλίου

Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τετάρτη, 9 Ιουλίου 11:22ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency