Στον ρυθμό του μπάσκετ κινείται η Κως. Η Συνέντευξη τύπου για το τουρνουά ''Road to Amsterdam WT Master''

Στον ρυθμό του μπάσκετ κινείται η Κως. Η Συνέντευξη τύπου για το τουρνουά ''Road to Amsterdam WT Master''

Στις εγκαταστάσεις της Μαρίνα Κω πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου, η συνέντευξη τύπου με αφορμή τη διεξαγωγή του 3Χ3 Grand Series που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας, αυτό το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και την ΕΟΚ για την άψογη συνεργασία, ενώ η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας Διονυσία Γιαννούλη, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΑΣ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, κ. Νίκο Μιμερίνη για την ιδέα του να πραγματοποιηθεί το τουρνουά στο νησί, καθώς και την ΕΟΚ και τη διοίκηση της Μαρίνας για τη φιλοξενία.

Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας κ. Νίκος Ζεϊμπέκης, δήλωσε με τη σειρά του, ότι η διοργάνωση γίνεται με τη στήριξη της FIBA, ενώ αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα του τουρνουά καθώς όπως είπε θα δώσουν το ''παρών'' σπουδαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο στις κατηγορίες Κ-16 και Κ-18. Ο κ. Δημήτρης Δρόσος εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσουν τόνισε ότι όταν οι φορείς και οι άνθρωποι ενώνονται τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ευοίωνα για όλους, φέρνοντας στην Κω ένα τεράστιο event, ενώ κάλεσε τους Κώους να δώσουν βροντερό ''παρών'' παρακολουθώντας τους αγώνες. Κλείνοντας τόσο ο πρόεδρος της Μαρίνας Κω κ. Γιάννης Καλλέργης όσο και ο διευθυντής κ. Αντώνης Δρόσος δήλωσαν ότι η Μαρίνα θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού όπως έχει αποδείξει όλα αυτά χρόνια.

Να αναφέρουμε ότι για το τουρνουά θα έρθουν στο νησί, αθλητές από Ισραήλ, Ελβετία, Σερβία, Κροατία καθώς και δύο πρώην μπασκετμπολίστες οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, ο Δήμος Ντικούδης και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόργαμμα 

ADVERTORIALS