Τοποθετήθηκαν 34 νέες μπασκέτες και ακρυλικά αθλητικά δάπεδα σε 17 αθλητικούς χώρους στην Κω

Τοποθετήθηκαν 34 νέες μπασκέτες και ακρυλικά αθλητικά δάπεδα σε 17 αθλητικούς χώρους στην Κω

Αυτοψία πραγματοποίησε χθες Τρίτη 11 Ιουνίου ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικών Συγκοινωνιών Αλέξανδρου Χρυσόπουλου, της Αντιδημάρχου Παιδείας και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κατερίνας Χατζηθωμά -Κυπραίου, του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω Νεκτάριου Γεωργαντή, στην ανακαινισμένη παιδική χαρά Πασσανικολάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Κω οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 17 αθλητικούς χώρους (σχολεία και παιδικές χαρές) σε όλο το νησί και αφορούν την προμήθεια ακρυλικού αθλητικού δαπέδου όπως και την τοποθέτηση συνολικά 34 σύγχρονων μπασκετών.

Ο Δήμαρχος Κω στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Σημειολογικά και συμβολικά βρισκόμαστε σε αυτόν εδώ τον χώρο, γιατί θα έπρεπε να επιλέξουμε σε 17 χώρους σχολείων και γενικότερα αθλητικούς χώρους σε όλο το νησί. Γίνεται μία παρέμβαση τέτοιου εύρους και τέτοιας κλίμακας που πραγματικά ιστορικά, απ’ ότι μου λένε και οι συνεργάτες μου, πρώτη φορά συμβαίνει στο νησί. 17 αθλητικοί χώροι ουσιαστικά παραδίδονται καινούργιοι σε ό,τι αφορά την αθλητική τους υποδομή στη νέα γενιά».

Ο κ. Χρυσόπουλος με τη σειρά του, ανέφερε ότι το πρόγραμμα είχε σχεδιαστεί από τον Δήμο Κω αρκετά καλά και υλοποιείται δίνοντας στην τοπική κοινωνία χώρους άθλησης, τονίζοντας ότι πριν αναλάβει η Δημοτική Αρχή Νικηταρά, δεν είχαν υλοποιηθεί παρόμοια έργα.

Η κα Κατερίνα Χατζηθωμά όσο και ο κ. Νεκτάριος Γεωργαντής παρακάλεσαν τους πολίτες να προσέχουν τους αθλητικούς χώρους και να τους σέβονται, με τον κ. Γεωργαντή να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και αναλυτικά στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε τα όσα δήλωσαν στο βίντεο που ακολουθεί:

ADVERTORIALS