Πατάκος Βαλάντης: Και πολύ αργήσατε - Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες

Πατάκος Βαλάντης: Και πολύ αργήσατε - Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΑΚΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ


ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΤΕ!!

Και πολύ αργήσατε!!!Παρά την καλή μου διάθεση να ανοίξω μέρος της περίφραξης που είχα τοποθετήσει στον ιδιωτικό μου χώρο, ο οποίος όπως πολλές φορές έχω ήδη αναφέρει σε άλλες αναρτήσεις, καταπατείται συστηματικά και χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Και ενώ είναι σε εξέλιξη διαγωνισμός ενοικίασης οικοπέδων για τη χρήση αυτών ως χώρους στάθμευσης, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, βρίσκοντας για ακόμα μια φορά βανδαλισμένα και κατεστραμμένα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ως περίφραξη, ενώ ξαναλέω ότι από δική μου πρωτοβουλία και καλή πρόθεση είχα ήδη ανοίξει επαρκή σημεία ώστε να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες του χωριού της Ζιάς όσο και οι επαγγελματίες που δραστηροποιούνται εκεί.

Θεωρώ ότι δικαίως αναρωτιέμαι για το τι θα έκαναν οι γνωστοί άγνωστοι που σε κάθε εύλογη και δικαιολογημένη πράξη ΜΟΥ, προστασίας του ιδιωτικού ΜΟΥ χώρου, αυτο έχει σαν αποτέλεσμα πάντα να αντικρίζω την ίδια εικόνα. ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ!

Τι θα έκαναν λοιπόν αν επρόκειτο για τη δική τους περιουσία;! Ενώ επίσης αναρωτιέμαι πόσο έτοιμοι είναι οι ‘‘γνωστοί - άγνωστοι’’ να βρεθούν προ των ευθυνών τους στο ω μη γένοιτο υπαρκτό ποσοστό ενός ατυχήματος, δυστυχήματος, μιας φωτιάς.

Τέλος αγαπητοί ‘’γνωστοί -άγνωστοι’’ που και εσείς ξέρετε ποιος είμαι και εγώ ξέρω ποιοι είστε, ας σπαίρνατε λίγη υπομονή διότι όπως σίγουρα όλοι γνωρέζετε και αν δεν το γνωρίζετε σας ενημερώνω έχει ήδη ξεκινήσει ‘νόμιμος’ διαγωνισμός για την ενοικίαση κατάλληλων χώρων από την προσφιλή σας δημοτική αρχή. Πάρτε λίγη υπομονή, τέτοιες ενέργειες τραμπουκισμού δείχνουν μόνο άλλα πράγματα.....

ΥΓ1 Προσωπικά εγώ και η οικογένειά μου στα όσα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χωριό της Ζιάς, με την όποια δραστηριότητα, ποτέ δεν παρενέβην σε κανενός τον ιδιωτικό χώρο και την περιουσία με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Και πάλι σας καλώ να αναρωτηθείτε τι θα έκανε ο καθένας σας για να διαφυλάξει την προσωπική του περιουσία.

ΥΓ 2 ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ.

 20240523_211348.jpg

20240523_211354.jpg

20240523_211352.jpg


main_922ecc4dbd7f9ecc59ef65002232496b (1).jpg

*Φωτογραφία αρχείου

ADVERTORIALS