Κυρίαρχος στα βιράζ ο Κωακός με 17 μετάλλια στο ΠΠ πίστας

Κυρίαρχος στα βιράζ ο Κωακός με 17 μετάλλια στο ΠΠ πίστας
Κυρίαρχος στα βιράζ ο Κωακός με 17 μετάλλια στο ΠΠ πίστας
Το Μεγάλο Σάββατο επέστρεψε η αποστολή του Κωακού ομίλου ποδηλασίας από την Αθήνα, του μοναδικού σωματείου  από τη Κω, που έλαβε μέρος  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας παίδων,  εφήβων, κορασίδων και νεανίδων.
Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας διεξήχθησαν το τριήμερο της Μεγάλης Δευτέρας έως και την Μεγάλη Τετάρτη. 
Μια σειρά διαδοχικών αγώνων σε όλες τις κατηγορίες.
 Αγωνιστικά η ομάδα μας πρωταγωνίστησε σε όλες τις κατηγορίες που έλαβε μέρος, έχοντας ένα απολογισμό 17 μεταλλίων με 8 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα. Αναδεικνύοντας 4 νέους πρωταθλητές Ελλάδος κάποιους σε 2η και 3η  θέση.  
Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας κατετάγη στις κορυφαίες τις χώρας, από άποψη συγκομιδής, και σίγουρα κορυφαία στα Δωδεκάνησα. 
Ωστόσο μάλλον κάποιοι δεν μας 《βλέπουν》 για δικούς τους λόγους.
 Ο αγώνας αυτός, αποτελούσε στόχο για τα παιδιά μας καθώς τα πανελλήνια πρωταθλήματα είναι οι σημαντικότεροι αγώνες της χρονιάς, κι αυτο γίνεται μόνο με μεθοδευμένο πρόγραμμα και υπομονή  ακόμη και αν χρειαστεί να τσαλακώσεις την εμφάνιση σου, σε άλλους αγώνες μέσα στη χρονιά. 
Η σκληρή και επίπονη προσπάθεια των αθλητών , των γονέων και του στρατηγού των επιτυχιών Σπύρου Ταντή ανταμείφθηκαν στο έπακρο, παρά τις συνεχόμενες ατυχίες του Σιφουνιού σε όμνιουμ και ατομικό πουρσουίτ αλλά και στο σκρατς. 
Αναλυτικά τα παιδιά μας κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδος σε 6 αγωνίσματα με την Ήρω Μπούσδρα να ανοίγει το χορό των μεταλλίων την πρώτη μέρα με το όμνιουμ , ενώ ήταν πρωταθλήτρια και στο ομαδικό σπριντ μαζι με την Στεφανάκη Μαρία. 
Τον Καραγιάννη Αριστοτέλη στα 200 μέτρα σπριντ και στο ομαδικό σπριντ ζευγάρι με τον Αντώνη Γρηγοριάδη, που ήταν πρωταθλητής και στο σκραστ όπως και στα 500 μέτρα που ο Καραγιάννης ήρθε 2ος. 
  Τέλος ο Γρηγοριάδης κατάφερε και μια 2η θέση στο αγώνισμα των πόντων με την ομαδική δουλειά που έκανε μαζί με τον Αλευράκη.   Ο Σιφουνιός στους εφήβους  ξεκίνησε το όμνιουμ στα δυο πρώτα αγωνίσματα με μηχανικό πρόβλημα που δεν έγινε αντιληπτό από την αρχή ωστόσο κατάφερε να τερματίσει 2ος , ενώ και στο αγώνισμα των 3000 μέτρων έτρεξε στο μικρό τελικό παίρνοντας μια τρίτη θέση. Επίσης στον προκριματικό ένα δεύτερο τεχνικό πρόβλημα του στέρησε μια καλύτερη εμφάνιση και την πρόκριση στον τελικό. Στο σκρατς που κέρδισε ,ακυρώθηκε από την αγωνόδικο επιτροπή άδικα αλλά η απόφαση της είναι πάντα σεβαστή.
Στους πόντους ήταν και πάλι 2ος. 
Επιπλέον η Μπούσδρα , έφερε δυο ασημένια μετάλλια  και πόντους στο σκρατς και δύο χάλκινα στα 500μ και 2000μ.
Η Στεφανάκη Μαρία που επέστρεψε μετά από απουσία σχεδόν 2 χρόνων πήρε και ένα χάλκινο στο σκρατς.
Τέλος,  η Ειρήνη Στεφανάκη που έτρεξε παρά τον τραυματισμό που είχε πριν δέκα μέρες, κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια. 
Θερμά συγχαρητήρια σ όλη την αποστολή στους γονείς -συνοδούς στην κυρία Ντινόρη Παντελίτσα που επιφορτίστηκε την καθημερινή φροντίδα των παιδιών και φυσικά στον coach Spiros Tantis αλλά και στον πρόεδρο που με την άφιξη του έδωσε άλλο αέρα στα παιδιά.
 Ευχαριστούμε επίσης τους μεγάλους χορηγούς όλης αυτής της προσπάθειας. 
Sernikos bikes 
 Mitsis hotels 
 Kos marina 
Rafnar hellas 
 Sante cafe 
 Zaman fu burger house 
 Pergaminos cars 
Pirros μεταλλικές κατασκευές 
 Berto luccy 
 Χατζηδαυηδ μεταφορές
 Top gear ενοικιάσεις Μότο
 Bti travel agency
 Natur Galathris 
 Υδροκαλ 
 ΑC project 
 Blue star ferry’s 
 Wheels bike shop
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς. 
ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ!!
Γραφείο Τύπου 
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 
 
 
 
IMG_3998.jpeg
 
 
IMG_4008.jpeg
 
 
IMG_3990.jpeg
 
 
IMG_4025.jpeg
 
 
 
 
 
 
 
ADVERTORIALS