Χ. Πατάκος: Όλοι μαζί κάτοικοι και επαγγελματίες της Ζιάς θα πρέπει να απαιτήσουμε ΑΜΕΣΑ μια λειτουργική και ασφαλή λύση για τον χώρο στάθμευσης

Χ. Πατάκος: Όλοι μαζί κάτοικοι και επαγγελματίες της Ζιάς θα πρέπει να απαιτήσουμε ΑΜΕΣΑ μια λειτουργική και ασφαλή λύση για τον χώρο στάθμευσης

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΑΤΑΚΟΥ ( ιδιοκτήτης του οικοπέδου στην είσοδο του χώρου που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ στη Ζιά).


ZIA SEASON 2024 LOADING? Η ΜΗΠΩΣ ZIA 2024 OUT OF ORDER ?

Και επίσημα πλέον σήμερα ξεκίνησε η νέα τουριστική περίοδος καθώς σήμερα 24/03/24 υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο στελέχη της δημοτικής αρχής τους πρώτους Γερμανούς τουρίστες. Το ερώτημα είναι το εξής, κατά πόσο είναι έτοιμη λειτουργικά και με ασφάλεια, η Ζιά να υποδεχτεί μεγάλες εισροές επισκεπτών?

Για το θέμα του χώρου στάθμευσης στο χωριό της Ζιάς θεωρώ πλέον όλο το νησί γνωρίζει τι συμβαίνει (καθώς έχω αναφερθεί στο παρελθόν δημοσίως με επιστολές μου αναλυτικά για το τι πραγματικά συμβαίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση), δεν θα αναφερθώ εκ νέου απλά αυτό που θα ήθελα να τονίσω για ακόμα μια φορά δημοσίως, είναι το εξής: ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος εξεύρεσης λύσης για τη συγκεκριμένη υπόθεση όμως ΕΣΤΩ και τώρα που είναι τελευταία στιγμή, διότι είμαστε πλέον και επίσημα στο ξεκίνημα δειλά δειλά της καινούριας τουριστικής σεζόν, η δημοτική αρχή έχει μια *ιστορική *ευκαιρία να βρει λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα, και εγώ είμαι πρόθυμος να συζητήσω μαζί τους για να βρούμε μια λύση κάπου στη μέση και να λειτουργήσει ο υφιστάμενος χώρος στάθμευσης με τη συνεισφορά της δικιάς μου έκτασης γης που μου ανήκει ως έχει, με την προϋπόθεση στο άμεσο μέλλον (του χρόνου) να γίνει μια καινούρια μελέτη έτσι ώστε ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης να μπορέσει να γίνει νόμιμος και ασφαλής.

Αναμένω από τη δημοτική αρχή να τοποθετηθεί δημόσια και με δημόσιες ενέργειες έτσι ώστε να μπορέσουμε με ψυχραιμία και καλή διάθεση να βρούμε τη λύση.

Υ.Γ. 1 Κατανοώ απόλυτα και αφουγκράζομαι την οργή, τον προβληματισμό, και την αγωνία των επαγγελματιών της Ζιάς λόγω της περίφραξης που έχω τοποθετήσει εδώ και αρκετό διάστημα όμως δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να διασφαλίσω ότι η περιουσία μου δεν θα καταπατείται και χρησιμοποιείται αυθαίρετα και καταχρηστικά για ενέργειες οι οποίες με ζημιώνουν οικονομικά και πνευματικά. Εξάλλου ο καθένας θεωρώ που θα βρισκόταν στη θέση μου θα έκανε το ίδιο και με πολύ πιο *περίπλοκους *τρόπους.

Υ.Γ. 2 Ο φανατισμός γενικά οποιονδήποτε περιστάσεων μόνο σύγχυση ,κακό και πανικό μπορεί να προκαλέσει. Οι φανατικοί οπαδοί παρατάξεων του νησιού αν πραγματικά αγαπάνε και σέβονται τη Ζιά, θα πρέπει να σταματήσουν να σπέρνουν τον σπόρο της διχόνοιας στο χωριό για να εκπληρώσουν το δικό τους *πολιτικό κομμάτι *.

Όλοι μαζί κάτοικοι και επαγγελματίες του χωριού θα πρέπει με συνεργασία και προθυμία να απαιτήσουμε ΑΜΕΣΑ μια λειτουργική και ασφαλή λύση για τον χώρο στάθμευσης της Ζιάς.

Χρυσοβαλάντης Πατάκος

ADVERTORIALS