Προετοιμασίες για την Καθαρά Δευτέρα και στα Αρτοποιεία του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ

Προετοιμασίες για την Καθαρά Δευτέρα και στα Αρτοποιεία του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ

Η Καθαρά Δευτέρα είναι προ των πυλών και η λαγάνα δε γίνεται να λείπει από το σαρακοστιανό τραπέζι. Η κάμερα του kosnews24 βρέθηκε στο Αρτοποιείο Ζαμάγιας και στο Αρτοποιείο Special με το προσωπικό των αρτοποιείων να μιλάει για τις προετοιμασίες, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας. 

Στην κάμερα του kosnews24 μίλησαν οι εργαζόμενες στο Αρτοποιείο Ζαμάγιας κ. Σοφία Τρακόσσα και κ. Εμμανουέλα Κραμπουσανού αναφορικά με τη ζήτηση για λαγάνα (έχει ξεκινήσει ήδη η διάθεσή της) λίγες ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και την απόφαση του καταστήματος να κρατήσει ίδιες τις τιμές με πέρυσι, παρά τις νέες ανατιμήσεις των πρώτων υλών.

« Η πώληση της λαγάνας προς το παρόν κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τις περασμένες χρονιές. Όλη την εβδομάδα έχουν ξεκινήσει οι πελάτες να δοκιμάζουν. Καθαρά Δευτέρα η λαγάνα δε γίνεται να λείπει από τα σαρακοστιανά τραπέζια. Εμείς έχουμε κρατήσει την τιμή σταθερή όπως την είχαμε και πέρυσι. Παρά τις αυξήσεις και τις ανατιμήσεις, για να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να την προμηθευτεί”.

Το kosnews24 βρέθηκε και στο αρτοζαχαροπλαστείο special και συνομίλησε με ένα εκ των ιδιοκτητών, τον κ. Ανδρέα Αρβανιτάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι παραγγελίες χονδρικής έχουν ξεκινήσει από νωρίς, ενώ η ζήτηση για πώληση λιανικής αναμένεται να αυξηθεί την Καθαρά Δευτέρα.

 “ Ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τη ζήτηση, αλλά φαίνεται να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι όπως και οι τιμές. Τα τελευταία δύο 24ωρα είναι που φαίνεται η αύξηση ή η μείωση στη ζήτηση, κάθε χρόνο. Σαν επιχείρηση θα βγάλουμε τέσσερα διαφορετικά είδη λαγάνας και οι τιμές θα μείνουν στα ίδια με πέρυσι επίπεδα». 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

ADVERTORIALS