Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Την Παρασκευή 8 Μαρτίου βγαίνουμε ξανά στο δρόμο!

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Την Παρασκευή 8 Μαρτίου βγαίνουμε ξανά στο δρόμο!

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                     ΑΡ. ΠΡΩΤ.   9/6-3-2024

 

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου βγαίνουμε ξανά στο δρόμο!

 

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΜΕ 08:00-11:00
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΕΔΥ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

Απεργούμε – διαδηλώνουμε!

 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ 12 μ.

  • ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!
  • ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας θα αντιπαλέψουμε μαζικά τους αντιδραστικούς τους σχεδιασμούς. Το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα καταψηφιστεί στο δρόμο! Ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες φοιτητές που αγωνίζονται για τις σπουδές τους. Για να είναι η παιδεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν. Για πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα.

Μαζί με τους φοιτητές, μαθητές και όλο το λαό, παλεύουμε και διεκδικούμε:

  • Όχι στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Όχι στην παράκαμψη και αναθεώρηση του άρθρου 16. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση.
  • Όχι στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση, όχι στην κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών.
  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών. Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών. Αυξήσεις στους μισθούς και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους εκπαιδευτικούς.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-06 074146.png

ADVERTORIALS