Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς σε όλη την χώρα που βγήκαν στους δρόμους της απεργιακής μάχης στις 28 Φλεβάρη.

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς σε όλη την χώρα που βγήκαν στους δρόμους της απεργιακής μάχης στις 28 Φλεβάρη.

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

belmedwd@gmail.com                                       Aρ. Πρωτ.   7 / 04-03-2024

                        

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς σε όλη την χώρα που βγήκαν στους δρόμους της απεργιακής μάχης στις 28 Φλεβάρη.

   Για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, για να πληρώσουν αυτοί που φταίνε . Για να καταδικαστούν οι πολιτικές που το προκάλεσαν.

   Για να ζούμε και να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια κόντρα στην πολιτική της οικονομικής και εργασιακής εξαθλίωσης. Για το δικαίωμα στη μόρφωση για όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία της απεργίας και στην περιοχή της Β΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου με δεκάδες συναδέλφους να απεργούν και να δίνουν το αγωνιστικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν. Ήταν η απεργία με τα υψηλότερα ποσοστά των τελευταίων χρόνων. Φάνηκε η δύναμη και η αξία του οργανωμένου αγώνα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! Πιο αποφασιστικά το επόμενο διάστημα.

Για να γίνει ο αγώνας μας ακόμα πιο αποτελεσματικός και νικηφόρος.

   Η απεργία στις 28/2/24 έγινε γιατί ήταν ανάγκη αλλά και υποχρέωση μας. Προχωράμε συσπειρωμένοι στα σωματεία μας και με πίστη στη δύναμή μας:

  • Με την ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή μας στην απεργία - αποχή ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.
  • Με την συνέχιση του αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και το νομοσχέδιο που μπαίνει για ψήφιση την ερχόμενη εβδομάδα, πλάι στους φοιτητές που παλεύουν για το Δημόσιο Δωρεάν Πανεπιστήμιο.
  • Με ένταση του αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς μας και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας .
  • Για την μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών. Για την εξίσωση των δικαιωμάτων τους με αυτά των μονίμων.

       Έχουμε το δίκιο . είμαστε αποφασισμένοι, προχωράμε μπροστά!

 

Για το Δ.Σ.

                 Ο πρόεδρος                                               Η γραμματέας

                 Κριαράς Στέλιος                                       Τσάμη   Αντιγόνη

 

ADVERTORIALS