Μ. Κίννας στο kosnews24: Είμαστε στη διαδικασία της έγκρισης για άλλα 15 πολυθέσια ταξί στην Κω. Ο στόλος μεγαλώνει - Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση

Μ. Κίννας στο kosnews24: Είμαστε στη διαδικασία της έγκρισης για άλλα 15 πολυθέσια ταξί στην Κω. Ο στόλος μεγαλώνει - Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση

Στα γραφεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κω, βρέθηκε η δημοσιογραφική ομάδα του kosnews24, το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο κ. Μανώλη Κίννα, να μιλάει στην κάμερα του Kosnews24 με αφορμή τη σύσταση του νέου ΔΣ αλλά και για θέματα του κλάδου.

IMG-8a27319039ca58d65ad5449533c4ddc8-V.jpg

Αρχικά ο κ. Κίννας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν για 5η συνεχόμενη φορά πρόεδρο, τονίζοντας ότι αυτό αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του. 

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ερωτηθείς για το τι αλλάζει στον σύνδεσμο λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, απάντησε ότι αυτό που αλλάζει είναι ο αριθμός των πολυθέσεων οχημάτων της Ένωσης που από επτά προστίθενται άλλα 15 και γίνονται 22. 

“Είμαστε σε διαδικασία έγκρισης, έχουν κατατεθεί όλες οι αιτήσεις και περιμένουμε άλλα 15 πολυθέσια οχήματα, ώστε να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση. Ελπίζω, επίσης, στην καλή συνεργασία και των υπόλοιπων μέσων μεταφοράς -ΚΤΕΛ , αστική- ώστε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση”.

Ο κ. Κίννας αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω high season Ιούλιο και Αύγουστο. «Ιούλιο - Αύγουστο σε όλες τις δουλειές πάντα θα υπάρχουν προβλήματα.  Είναι το high season και παντού είναι το ίδιο. Ευελπιστούμε ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη συνεργασία, καλύτερο service. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν τον όγκο της δουλειάς. Εμείς είμαστε εδώ και κατόπιν συνεννόησης να δίνουμε λύσεις, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ ,την Αστική και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς”, δήλωσε.

Κλείνοντας, ο κ. Κίννας εξαπέλυσε και πυρά σε τρίτους, οι οποίοι για συγκεκριμένους λόγους, όπως ανέφερε, παρουσιάζουν ότι το έργο των οδηγών ταξί δεν είναι αυτό που πρέπει.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κω δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Κατανοώ ότι υπάρχουν και κάποια παπαγαλάκια, οι οποίοι είτε επειδή θέλουν προμήθεια, είτε γιατί θέλουν άλλα πράγματα, παρουσιάζουν ότι το έργο μας δεν είναι σωστό. Συνεννόηση χρειάζεται. Εμείς τον στόλο μας τον μεγαλώνουμε με συνεργασίες και προχωράμε. Πάντα όποιος μιλάει, κάτι κρύβει από πίσω. Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία  της προμήθειας και δεν θα μπούμε και ας συνεχίσουν να μας κατηγορούν. Πρόκειται για ανταγωνιστές που θέλουν να μας βγάλουν από τον χάρτη για να μεγαλώσουν το μερίδιο της αγοράς. Ποιοι παίρνουν προμήθειες στο νησί, δεν χρειάζεται να το πω, το ξέρουν όλοι. Αν συνεχίσουμε και δεχόμαστε πιέσεις από συγκεκριμένους κύκλους, θα αναγκαστώ να μιλήσω.”

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κω, το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:

Πρόεδρος : Κίννας Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος :Τρουμούχης Στέφανος
Γραμματέας :Σκευοφύλαξ Αντώνιος
Ταμίας: Τράκας Μιχαήλ

Μέλη:
Καμαριώτης Βασίλειος
Χατζημανώλης Γεώργιος
Τρακόσας Δημήτριος

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοταξί Κω είναι το εξής:

Πρόεδρος :Κίννας Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος :Τρουμούχης Στέφανος
Γραμματέας :Καμαριώτης Βασίλειος
Ταμίας :Τράκας Μιχαήλ
Μέλος: Σκευοφύλαξ Αντώνιος

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-23 192505.png

ADVERTORIALS