Το νέο Δ.Σ. της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου - Πρώτη σε ψήφους η Διονυσία Κασίου! Η 35η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου έρχεται στο νησί μας το Φθινόπωρο

Το νέο Δ.Σ. της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου - Πρώτη σε ψήφους η Διονυσία Κασίου! Η 35η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου έρχεται στο νησί μας το Φθινόπωρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 το πρωί, στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης του Συνδέσμου Συριανών Αθηνών, η Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Στη Γενική Συνέλευση, αφού εκλέχτηκε το προεδρείο, με πρόεδρο τον Ιωάννη Νιωτάκη (Ρόδος) και γραμματέα τον Θάνο Φώσκολο (Σύρος), οι αντιπρόσωποι των θεατρικών ομάδων, μελών της Ομοσπονδίας μας, ενημερώθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις και πήραν αποφάσεις για διάφορα θέματα, όπως η πολύ θετική αξιολόγηση της 34ης Συνάντησης στη Σύρο. Σημαντική ήταν η είσοδος στη δύναμη της ΟΕΘΑ τριών νέων μελών: Ερασιτεχνικός Θίασος Αλαλούμ (Άνδρος), ΑΕΣ ΜΑΚΑΡΕΑΣ ΑΓΡΑΣ (Λέσβος) και Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Νάξου ΧΟΡΟΝΑΞΙΟΙ. Έτσι οι θεατρικές ομάδες μέλη της ΟΕΘΑ έγιναν πλέον 47, ενώ ελπιδοφόρο ήταν ότι και άλλοι σύλλογοι κατέθεσαν αιτήσεις εγγραφής και αναμένεται στα επόμενα χρόνια να συμπληρώσουν τους απαραίτητους όρους για να γίνουν και αυτοί μέλη μας. Τέλος αποφασίστηκε να προταθεί προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η ΚΩΣ ως το νησί που θα φιλοξενήσει την 35η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Ακολούθησαν οι εκλογές, από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή.

Την εφορευτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Ιωακείμ Ματθαιόπουλος (Κως), Ιωάννης Γράβαρης (Πάρος) και Ανθοδέσμη Πλάκα (Ικαρία).

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΘΑ είναι:

Στέλιος Μάρκου (Σάμος)                Πρόεδρος

Γιάννης Δεσύπρης (Σύρος)              Αντιπρόεδρος

Ελένη Τσιγιάννη (Λήμνος)            Γενική Γραμματέας

Βαγγέλης Ντάβας (Λέσβος)            Ταμίας

Δημήτρης Βαμβακούσης (Σύρος)   Ειδικός Γραμματέας

Κώστας Ματθαίου (Πάτμος)           Έφορος Υλικού

Διονυσία Κασίου (Κως)                   Σύμβουλος

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Γιώργος Σιγάλας (Σύρος), Άννα Σαββάκη (Χίος) και Ισμήνη Καλτσούνη (Λήμνος).

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ                                            ΕΛΕΝΗ Α. ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

ADVERTORIALS