ΕΔΕ από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κω - ''Εξαφανίστηκε'' σημαντικό εξάρτημα από τη χειρουργική αίθουσα. Τι δηλώνουν Τλε & Χρυσόπουλος στο kosnews24

ΕΔΕ από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κω - ''Εξαφανίστηκε'' σημαντικό εξάρτημα από τη χειρουργική αίθουσα. Τι δηλώνουν Τλε & Χρυσόπουλος στο kosnews24

Με μια μακροσκελή ανάρτηση καταγγέλλει η πρώην πρόεδρος της Λέσχης Lions Κω κ. Νίλουφερ Τλε, την “εξαφάνιση” σημαντικού εξαρτήματος από μηχάνημα που χρησιμοποιείται για εξετάσεις και επεμβάσεις ουρολογικής χρήσης στο Νοσοκομείο της Κω.

Συγκεκριμένα η κ. Τλε, μιλώντας στο kosnews24 και στην Άννα Σαρηγιάννη ανέφερε ότι ενημερώθηκε από ασθενή, ο οποίος είχε προγραμματισμένη ουρολογική επέμβαση προστάτη στο νοσοκομείο Κω, ότι η επέμβασή του ματαιώθηκε, καθώς το μισό μηχάνημα “εξαφανίστηκε”.

“Πληροφορήθηκα από ασθενή ότι ακυρώθηκε το χειρουργείο του, γιατί όπως τον ενημέρωσαν από το νοσοκομείο το σημαντικότερο εξάρτημα του μηχανήματος που χρησιμοποιείται σε χειρουργεία του προστάτη πετάχτηκε κατά λάθος στα σκουπίδια. Το κόστος της ζημιάς αγγίζει τις 10.000 ευρώ. Το ρεζεκτοσκόπιο αγοράστηκε με πολύ κόπο από τη λέσχη, επί προεδρίας μου πέρυσι και άγγιξε τις 23.890 Ευρώ. Είναι σημαντικό να σας πω ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν ήταν δωρεά προς το νοσοκομείο, αλλά δόθηκε ως παραχωρητήριο”, δήλωσε η κ. Τλε.

Εν συνέχεια η γράφουσα επικοινώνησε με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου κ. Ηλία Χρυσόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι, με το που πληροφορήθηκε το γεγονός διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες χάθηκε το παραπάνω εξάρτημα.

“Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος. Με το που πληροφορήθηκα για το τι έχει συμβεί, διέταξα ΕΔΕ, αλλά προέβην και σε παραγγελία νέου εξαρτήματος το οποίο θα το έχουμε στα χέρια μας σε δέκα μέρες. Είναι σημαντικό να αναφέρω επίσης, ότι δεν ακυρώθηκαν χειρουργεία καθώς ο ουρολόγος τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη άδεια και συνεπώς δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα χειρουργεία ”, ανέφερε ο κ. Χρυσόπουλος. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της κ. Τλε

Screenshot_20240122_195356_Facebook.jpg

ADVERTORIALS