Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Εκδήλωση, που διοργάνωσε το 1 ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Εκδήλωση, που διοργάνωσε το 1 ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Εκδήλωση, που διοργάνωσε το 1ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου τραγούδια στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ το διήμερο 10 και 11/11/2023.

Οι δύο μουσικοί, ο Βασίλης Προδρόμου με κιθάρα και τραγούδι και ο Ηλίας Μαντικός με κανονάκι, παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο τραγούδια από το έντεχνο, το παραδοσιακό, το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι και ενθουσίασαν όλους όσοι παραβρέθηκαν, που σιγοτραγούδησαν μαζί τους σε μια εντυπωσιακή μουσική βραδιά.

Το αποτέλεσμα έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού η απόδοση των τραγουδιών έγινε χωρίς τη χρήση τεχνικών μέσων (μικρόφωνα κλπ), χάρις στην ακουστική της Αίθουσας της Πνευματικής Εστίας, που μας φιλοξένησε.

Η υποδοχή της εκδήλωσης μάς υπαγορεύει τη συνέχιση της συνεργασίας αυτής με παρόμοιες εκδηλώσεις, από διάφορα πεδία της τέχνης και του πολιτισμού.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου, Ναθαναήλ, για την παραχώρηση της Αίθουσας και τη συνολική υποστήριξη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίησή της: Το Κέντρο Γραφικών Τεχνών, τον Όμιλο «ΚΟΥΛΛΙΑΣ», το Ζαχαροπλαστείο “MOUS”, το Εστιατόριο “SOFRA”, το Ξενοδοχείο «ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑΣ» και το Ξενοδοχείο “EGEO”, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, για την άψογη συνεργασία και για το γεγονός ότι στηρίζει αποφασιστικά τις δράσεις του σχολείου.

                                                                         Ο Διευθυντής

                                                                  Γεώργιος Φ. Χαρτοφίλης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2.JPG

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 4.JPG

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1.JPG

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3.JPG

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 5.JPG

ΕΚΔΗΛΩΣΗ.JPG