Η Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Την Παρασκευή στην Πλατεία Ελευθερίας η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου

Η Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Την Παρασκευή στην Πλατεία Ελευθερίας η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο, το Νοέμβρη του 1973.

Πενήντα χρόνια από την κορυφαία εκδήλωση του φοιτητικού και γενικότερου αντιδικτατορικού κινήματος.

Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου! Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στους χιλιάδες φοιτητές, εργάτες και μαθητές της Αθήνας που αγωνίστηκαν για τρεις μέρες με ηρωισμό, με αυτοθυσία, ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία. Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου αποτέλεσε την κορύφωση του αντιδικτατορικού αγώνα, τη φλόγα του οποίου κράτησαν αναμμένη όλα τα προηγούμενα χρόνια οι χιλιάδες αγωνιστές στις φυλακές, στις εξορίες, στα βασανιστήρια και τα μπουντρούμια της ΕΑΤ - ΕΣΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους/τις συναδέλφους/σες να πάρουν   μέρος στις εκδηλώσεις - κινητοποιήσεις τιμής της μεγάλης αυτής επετείου:                              

Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στην συγκέντρωση - πορεία του Εργατικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου στην Κω , στην πλατεία Ελευθερίας στις 5 μμ

Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη , στην εκδήλωση της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου στην Κω , στις 7μμ στο Χάνι , όπου θα γίνει ομιλία για την επέτειο , θα προβληθεί σχετικό ντοκυμαντέρ και θα ακουστούν τραγούδια από μαθητικά συγκροτήματα.

     Βαδίζουμε στον δρόμο του Νοέμβρη, εμπνεόμαστε , δυναμώνουμε τον αγώνα

  • Για να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη φιλία, αλληλεγγύη και ειρήνη των λαών, το τσάκισμα του εθνικισμού - φασισμού. Αυτές τις μέρες βροντοφωνάζουμε ΄΄Λευτεριά στην Παλαιστίνη΄΄ , δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό που παλεύει να αποκτήσει πατρίδα.
  • Για ολόπλευρη μόρφωση, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, κόντρα στην υποβάθμισή της και την παραπέρα εμπορευματοποίησή της.
  • Για μόνιμη και σταθερή δουλειά με την υπογραφή κλαδικών συμβάσεων εργασίας που να ανταποκρίνονται στις σημερινές μας ανάγκες.

ΕΤΣΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ , ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,΄΄ ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.’’

ADVERTORIALS