Ο Ερυθρός Σταυρός Κω θα τιμήσει τη μνήμη των φονευθέντων συμπατριωτών μας κατά τον βομβαρδισμό της πόλης της Κω στις 27 Μαρτίου 1945

Ο Ερυθρός Σταυρός Κω θα τιμήσει τη μνήμη των φονευθέντων συμπατριωτών μας κατά τον βομβαρδισμό της πόλης της Κω στις 27 Μαρτίου 1945

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, μετά από έγκριση της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ. πρόκειται να τιμήσει την μνήμη των φονευθέντων συμπατριωτών μας κατά τον βομβαρδισμό της πόλης της Κω στις 27 Μαρτίου 1945, κατά την ώρα διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, όπως καταγράφεται στην τοπική ιστορία.

Οι φονευθέντες ήταν οι κάτωθι:

 1. Γιαλλούσης Ελευθέριος
 2. Γερακιού Σεβαστή
 3. Γερακιού Μαρία
 4. Δημητριάδης Γεώργιος
 5. Καΐσερλη Τούλα
 6. Καλμπίνης Αντώνιος
 7. Καννάς Γιάννης
 8. Κασανής Αντώνιος
 9. Καραβυζίρ Χαλήλ
 10. Καραγιάννη Καλλιόπη
 11. Κουρεμίτη Νίκη
 12. Μαλλιάς Παναγιώτης
 13. Νέγρου Καλλιόπη
 14. Νέγρου Διονυσία
 15. Πάχος Αντώνης
 16. Παρθενιάδης Μάνος
 17. Παπούλη Αικατερίνη
 18. Ρεΐση Κυριακούλα (Πολίτη)
 19. Σμαλιός Θέμελης
 20. Στελέτος Μάρκος
 21. Τανάς Στέφανος
 22. Χριστοφίδη Σοφία

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κω, παρακαλεί όποιος έχει στοιχεία όπως φωτογραφίες, οικογενειακή κατάσταση κ.λ.π. των φονευθέντων, προκειμένου να βοηθηθεί στην διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης για να τιμηθεί η μνήμη τους, να επικοινωνήσει με το Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κω.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ. 6946486860

ADVERTORIALS