IHA – Ψέριμος: Εξοπλισμός της σχολικής αυλής

IHA – Ψέριμος: Εξοπλισμός της σχολικής αυλής

Με την παράδοση, από το  International Hellenic Association (IHA)*, του σχολείου ΨΕΡΙΜΟΥ στον Δήμο Καλυμνίων την 3η Σεπτεμβρίου, 2023, η προσοχή του IHA στράφηκε στον καλοπισμό και εξοπλισμό της σχολικής αυλής η οποία εκτείνεται  σε μια έκταση 3.5 στρεμμάτων.

Μια από τις ενέργειες του ΙΗΑ ήταν να επικοινωνήςει με το περιφερειακό φυτώριο Ρόδου πριν από το καλοκαίρι, μέσω της κ. Μαρίας Αγγέλου, και να ζητήσουμε συγκεκριμένα  φυτά. Με τα πρώτα πρωτοβρόχια, έφτασε η πρώτη  παλέτα  φυτών.  Το ΙΗΑ ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον διευθυντή του φυτωρείου Περιφέρειας κ. Νίκο Ρενέση, την κ. Μαρία Αγγέλου για την μεσολάβηση  της και τον κύριο Τάσο Μαμουζέλλο για την μεταφορά των φυτών.

Τέλος η προσοχή του ΙΗΑ έχει στραφεί στην δημιουργία ενός παιδικού πάρκου μέσα στην σχολική αυλή αρχίζοντας με μια παιδική χαρά νηπίων και μία σχολική χαρά μαθητών δημοτικού.

Παρακαλούμε όποια εταιρεία ή ιδιώτης  θέλει να συμμετέχει σε αυτό το εθνικό έργο να εποκοινωνήσει με το ΙΗΑ στο  ΙΗΑΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Capt. Evangelos Rigos, Πρόεδρος  IHA

  • Το ΙNTERNATIONAL HELLENICASSOCIATION (IHA) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός φορέας με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Federal ID: 501(c)(3) 32-0478390). Οι σκοποί του ΙΗΑ Network εστιάζουν στην υποστήριξη της Ελλάδος και του Ελληνισμού σε εθνικά και πολιτιστικά θέματα μέσω πολλών και ανεξάρτητων επιτροπών Ελλήνων εθελοντών μελών, οι οποίες δραστηριοποιούνται  για περισσότερο από 20 χρόνια σε διαφορετικούς τομείς, με διαφορετικούς συντονιστές και μέλη μας, υπό την άμεση εποπτεία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΗΑ. Για περισσότερες πληροφορίες για το ΙΗΑ Network δείτε στο https://professors-phds.com/

900.jpg

ADVERTORIALS