Εορτασμός των 35 Χρόνων Επιτυχημένης Λειτουργίας του Ομίλου Cleopatra Collection στην Καρδάμαινα

Εορτασμός των 35 Χρόνων Επιτυχημένης Λειτουργίας του Ομίλου Cleopatra Collection στην Καρδάμαινα

Εορτασμός των 35 Χρόνων Επιτυχημένης Λειτουργίας του Ομίλου Cleopatra Collection στην Καρδάμαινα, Κω

26 Σεπτεμβρίου 2023 Καρδάμαινα, Κω

   Στο πλαίσιο του εορτασμού των 35 χρόνων λειτουργίας του Ομίλου Cleopatra Collection, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, μια εντυπωσιακή εκδήλωση βράβευσης στις εγκαταστάσεις του Cleopatra Kris Mari στην Καρδάμαινα της Κω, όπου περίπου 200 από τους 4.000 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του ομίλου παραβρέθηκαν για να γιορτάσουν αυτό το ορόσημο.

   Οι βραβευθέντες πελάτες αποτελούν τον πραγματικό θησαυρό του Ομίλου Cleopatra Collection. Με την πιστή τους επιλογή να επισκέπτονται και να εμπιστεύονται τον όμιλο για πάνω από τρεις δεκαετίες, αποδεικνύουν την αφοσίωσή τους και την εκτίμησή τους για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται. Το αναμνηστικό μετάλλιο και το βραβείο των VIP επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αποτελούν ένα σύμβολο ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη τους και τη συνεχή τους στήριξη.

   Με τη βράβευση αυτή, ο Ομίλος Cleopatra Collection εκφράζει τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έχει λάβει από αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διατηρεί αυτήν την ξεχωριστή σχέση με τους πιστούς του επισκέπτες.

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι συνιδιοκτήτες του ομίλου, κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Κω κι επικεφαλής του νομικού τμήματος του Ομίλου, και κ. Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος και Διαχειριστικός Σύμβουλος του Ομίλου Cleopatra Collection, οι οποίοι και απένειμαν τα βραβεία στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

   Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η κυρία Κλεοπάτρα Χατζηαμάλλου, σύζυγος του αείμνηστου κ. Στέλιου Χατζηάμαλλου, εμπνευστή και ιδρυτή του ομίλου. Στην κυρία Χατζηαμάλλου απονεμήθηκε ειδικό βραβείο για την αφοσίωση και τη σπουδαία προσφορά της οικογένειάς της και της ίδιας στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Επίσης, βραβεία απενεμήθησαν στα παιδιά του κ. Στέλιου Χατζηάμαλλου και στις οικογένειές τους, αναγνωρίζοντας τη συνεχιζόμενη συνεισφορά της οικογένειας στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

   Ο κ. Ανδρέας Παπακωνσταντίνου τιμήθηκε από το προσωπικό του ομίλου με τιμητική πλακέτα για τα 35 χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στον όμιλο Cleopatra Collection. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, Γενικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος, μιλώντας για τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου, ανέφερε ότι ο όμιλος βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με αεροπορικές εταιρίες με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών στους επισκέπτες του από το 2025.

   Ο εορτασμός αυτός αποτελεί μια αναγνώριση της μακρόχρονης επιτυχίας του Ομίλου Cleopatra Collection και της συνεχούς προσφοράς του στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Ο ομιλός δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες στους επισκέπτες του και να αναπτύσσεται προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας στον χώρο του τουρισμού.

Σχετικά με τον Ομίλο Cleopatra Collection

   Ο Ομίλος Cleopatra Collection είναι ένας πρωτοπόρος στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, με πάνω από 35 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Ο όμιλος διαχειρίζεται 3 ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα καθώς και άλλες επιχειρήσεις εστίασης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαμονή και υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=QpdK9RFldPo

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-26 084023.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-26 084001.png

ADVERTORIALS