Στην Κω βρέθηκε για λίγες ώρες την Κυριακή ο Πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ, μέλος της Βασιλικής Οικογένειας τη Βρετανίας

Στην Κω βρέθηκε για λίγες ώρες την Κυριακή ο Πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ, μέλος της Βασιλικής Οικογένειας τη Βρετανίας

Στην Κω βρέθηκε για λίγες ώρες το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ο Πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ, μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας.

Ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ έφτασε στο νησί μας προερχόμενος από τα απέναντι τουρκικά παράλια με το γιοτ MESERRET II, μαζί με τη σύζυγό του και φίλους τους.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναχώρησε από το νησί μας με προορισμό τη Σύμη.

1tekne-ismi-sil2-53c742f6-8978-457d-9c1f-c0b32afd2d30.jpg

Βιογραφία (ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)

Είναι ο δευτερότοκος γιος του Γεωργίου δούκα του Κεντ και της Μαρίνας πριγκίπισσας της Ελλάδας, κόρης του Νικολάου πρίγκιπα της Ελλάδας και της Ελένης Βλαδιμήροβνας μεγάλης δούκισσας της Ρωσίας. O Γεώργιος ήταν γιος του Γεωργίου Ε΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Μιχαήλ-Γεώργιος-Κάρολος-Φραγκλίνος είναι δισεγγονός του Γεωργίου Α΄ της Ελλάδας και 2ος εξάδελφος με τον Κωνσταντίνο Β΄ της Ελλάδας. Έχει μία Συμβουλευτική εταιρεία, που αναλαμβάνει διάφορες εμπορικές εργασίες παγκόσμια. Παρουσιάζει μερικά τηλεοπτικά ντοκυμαντέρ για τους β. οίκους της Ευρώπης. Εκπροσωπεί τον Βασιλιά Κάρολο σε μερικές λειτουργίες σε κράτη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου). Το όνομά του το έλαβε από τον Μιχαήλ Αλεξάνδροβιτς μεγάλο δούκα της Ρωσίας, εξάδελφο των πάππων του Γεωργίου Ε΄, Νικολάου και Ελένης Βλαδιμήροβνας.