Πρόγραμμα δωρεάν παροχής ελαστογραφίας ήπατος σε ηλικιωμένους ασθενείς στο νοσοκομείο Κω μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου

Πρόγραμμα δωρεάν παροχής ελαστογραφίας ήπατος σε ηλικιωμένους ασθενείς στο νοσοκομείο Κω μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου

Πρόγραμμα δωρεάν παροχής ελαστογραφίας ήπατος σε ηλικιωμένους ασθενείς στο νοσοκομείο Κω μέχρι τις 22 ΣεπτεμβρίουΞεκίνησε στην Κω από τις 18 Σεπτεμβρίου,το πρόγραμμα δωρεάν παροχής ελαστογραφίας ήπατος σε ασθενείς άνω των 65 ετων ,στο νοσοκομείο Κω.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Ασθενών Ηπατος Ελλάδας “Προμηθέας”, υπό την αιγίδα του δημου Κω και Ιατρικού συλλόγου θα πραγματοποιεί δωρεάν εξετάσεις μέχρι και την Παρασκευη 22 Σεπτεμβριου στο Νοσοκομείο “Ιπποκράτης” .

Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας έχουν αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξουν χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μορφών καρκίνου. Στις χώρες του δυτικού κόσμου, ο καρκίνος του ήπατος αποτελεί νόσο των ηλικιωμένων, καθώς το 80% των περιπτώσεων εμφανίζεται σε ασθενείς ηλικίας 70 ετών και άνω. Επιπλέον, καρκίνος του ήπατος είναι η 3η κύρια αιτία θανάτου από καρκίνο παγκοσμίως και ο 6ος πιο συχνός καρκίνος, σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ..

Το «Αξίζω να Γνωρίζω Plus» περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος από την Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στην Κω. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω και η δράση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Κω και του Ιατρικού Συλλόγου Κω “Ο Ιπποκράτης”, σε συνεργασία με:

1. Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Κω

2. Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή»

3. 1η Δημοτική Λέσχη Φιλίας Δήμου Κω

Για ραντεβού καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο του Συλλόγου «Προμηθέας» 09:00 – 14:00, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός λόγω COVID-19:

211 0122 102

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 211 0122 102 για ραντεβού από τις 9 το πρωί μέχρι και της 2 το μεσημέρι.  

ADVERTORIALS