Η ορκωμοσία των πρώτων 34 αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που πραγματοποιήθηκε στην Κω

Η ορκωμοσία των πρώτων 34 αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που πραγματοποιήθηκε στην Κω
 
Ρεπορτάζ Άννα Σαρηγιάννη
 
 
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε απόψε Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, η εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων, στους πρώτους 34 απόφοιτους του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης», που υλοποιήθηκε στην Κω.
 
Πριν την απονομή των διπλωμάτων τον λόγο πήραν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο Σοφολογιότατος Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα, ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιπρύτανης και Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος κ. Αριστείδης Παπαγρηγορίου, η Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ.  Κατερίνα Κικίλια και η πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Χυζ Αλίνα.
 
 
« Η ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, στην οποία η Κως εισήχθη  στον χάρτη της τριτοβάθμιας
εκπαίδευσης.» δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ με τη σειρά του, συνεχάρη τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έγινε το πρώτο βήμα για να εισέλθει η Κως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 
«Είμαι και εγώ υπερήφανος που η Κως έκανε ένα βήμα, και δεν έχει σημασία που αυτό το βήμα δεν έχει σχέση με την ιστορία της, αλλά έκανε ένα βήμα. Και όταν κάποιος αρχίζει και περπατάει, ίσως βρει το σωστό βηματισμό για να κατορθώσει στο τέλος, εκείνο που είναι ιστορικά απαραίτητο για τον τόπο», δήλωσε ο κ.κ Ναθαναήλ.
 
Ακολούθησε ο όρκος των μεταπτυχιακών φοιτητών σε κλίμα συγκίνησης, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και εδέσματα από τον μπουφέ που προσέφεραν οι διοργανωτές.  
 
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.
ADVERTORIALS