Από 2 έως 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 6ο Kos Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος Κω

Από 2 έως 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 6ο Kos Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος Κω

Από 2 έως 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 6ο Kos Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος Κω, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

Το πιο επιτυχημένο τουρνουά 3X3 της Ε.Ο.Κ. θα διεξαχθεί και φέτος στην πλατεία Ανταγόρα Κω με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και αθλητριών από την Κω, τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Α.Σ. Φοίβος Κω έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου το τουρνουά να στεφθεί και φέτος με μεγάλη επιτυχία, ενώ θα υπάρξουν δώρα και πολλές εκπλήξεις, που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η πλατεία Ανταγόρα της Κω θα αποτελέσει την «καρδιά» του μπάσκετ για μία ακόμη χρονιά και από 2 έως 6 Αυγούστου θα γεμίσει ζωή, θα γεμίσει από… μπάσκετ, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους άθλημα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάσκετ και στις αρχές Αυγούστου όλοι οι δρόμοι θα… οδηγούν στην πλατεία Ανταγόρα της Κω.

ADVERTORIALS