Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Τρίτη στην Κω - Δείτε τις περιοχές

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Τρίτη στην Κω - Δείτε τις περιοχές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την 16.5.2023 Τρίτη στις 08:00 και στις 14:00 στο Μαρμάρι και στην Πόλη της Κω, στο νησί της Κω.

Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 8:00 έως 14:00 στις περιοχές Μαρμαρωτό , Φουκάλια, Πελεζίκι και Λάμπη(οδός Αθηνάς) στο νησί της Κω.


Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την 16.5.2023 Τρίτη στις 08:00 και στις 14:00 στη περιοχή Λάμπη στην πόλη της Κω, στο νησί της Κω.


Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 10:00 έως 13:00 στην περιοχή πέριξ των οδών Προέκταση Αργυρόκαστρου, Χριστόδουλου Τσιγάντε και στην περιοχή Τσαΐρια (Δυτικά της Εθνικής Αντιστάσεως ),στην πόλη της Κω, στο νησί της Κω.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ν. Ι. Θεοφιλίδης

Διευθυντής Περιοχής Κω

ADVERTORIALS