ΑΕ Δικαίου, ΑΣ Ηρακλής 2000 & ΑΣ Αίολος Κεφάλου: Ικανοποιημένοι από την ομοφωνία του ΔΣ για το “κλείσιμο” των ανοικτών γηπέδων

ΑΕ Δικαίου, ΑΣ Ηρακλής 2000 & ΑΣ Αίολος Κεφάλου: Ικανοποιημένοι από την ομοφωνία του ΔΣ για το “κλείσιμο” των ανοικτών γηπέδων
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ
BUZZER BEATER ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
 
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είδαμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο να ομονοούν, και - παρά τις επιμέρους διαφωνίες κι επιφυλάξεις τους - να βάζουν μπροστά το κοινό καλό για την αθλητική κοινότητα του Νησιού.
Ομόφωνα ψηφίστηκε το ξεκίνημα της διαδικασίας για το άμεσο “κλείσιμο” των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ Καραδαμαίνης, Πυλίου και Κεφάλου με ειδικές κατασκευές “θόλους”.
Το αίτημα της μπασκετικής οικογένειας της Κω, και δη των χωριών μας, για κλειστά προπονητήρια αφουγκράστηκε η Δημοτική Αρχή, και συνεπικουρούμενη από τις παρατάξεις της μειοψηφίας – που επέδειξαν ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης - έβαλαν το πρώτο ληθαράκι για την υλοποίηση αυτού του αναγκαίου έργου, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι βάζουν το καλό της νεολαίας πάνω από όλα.
Οι διαδικασίες, όμως, πρέπει να τρέξουν άμεσα, ώστε πριν το καλοκαίρι να έχει υλοποιηθεί η τοποθέτηση θόλου στην Καρδάμαινα και να πάρουν σειρά (ή αν είναι δυνατόν και παράλληλα, εάν και εφόσον) οι “θόλοι” σε Κέφαλο και Πυλί.
Οι “θόλοι” αποτελούν το πρώτο βήμα, κι η συνέχεια έχει να κάνει με την αναβάθμιση των δαπέδων των γηπέδων, των μπασκετών, των εξεδρών, των βοηθητικών χώρων και των ηλεκτρονικών μέσων.
Όλοι μαζί, ενωμένοι για την (αθλητική) νεολαία του Νησιού μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, και να βάλουμε το… νικητήριο καλάθι στην παράταση. 
Με εκτίμηση,
Τα Δ.Σ.
ΑΕ Δικαίου
ΑΣ Ηρακλής 2000
ΑΣ Αίολος Κεφάλου  
ADVERTORIALS