Εργατικό Κέντρο: Στο ίδιο έργο θεατές... Ξανά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που απασχολούνται σε έργα στο νησί της Κω

Εργατικό Κέντρο: Στο ίδιο έργο θεατές...  Ξανά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που απασχολούνται σε έργα στο νησί της Κω

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πορφυρίου 21, Κως - Τηλ/Φαξ: 2242022394 // email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // fb: @ergatiko.kentro.bsd // www.ekvsd.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο ίδιο έργο θεατές...

Ξανά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που απασχολούνται σε έργα στο νησί της Κω (Σφαγεία, οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου, περιοχή – Μαυρικές-) από τον Δεκέμβρη και ενώ η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη.

Το προσωπικό που εργάζεται στα έργα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, αποτελείται τόσο από μόνιμους κατοίκους του νησιού όσο και από εργαζόμενους που έχουν έρθει από άλλα μέρη της Ελλάδας για να εργαστούν και πληρώνουν ενοίκιο αλλά και άλλα πάγια έξοδα.

Σε μία περίοδο μάλιστα κατά την οποία το κόστος ζωής έχει αυξηθεί κατακόρυφα, η οποιαδήποτε παραπέρα καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών τους αποτελεί αντισυμβατική συμπεριφορά των υπευθύνων, αλλά και σοβαρό ζήτημα βιοπορισμού.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ. στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων για άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και να μην υπάρξει καμία άλλη καθυστέρηση.

Πολιτισμός είναι σήμερα να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στην ώρα τους.

Πολιτισμός είναι η μονιμοποίηση των συμβασιούχων σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα της διαφύλαξης της ιστορικής μας κληρονομιάς.

             30/03/2023

   Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ADVERTORIALS