Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ. Παρών σε μεγάλες διοργανώσεις - Συγχαρητήρια επιστολή

Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ. Παρών σε μεγάλες διοργανώσεις - Συγχαρητήρια επιστολή
Μετά την εξαιρετική διοργάνωση του Final-4 του Ανδρικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ,που έλαβε μέρος στη Κλειστό Γυμναστήριο Κω - με απόλυτη επιτυχία - το διήμερο 25/26 Μαρτίου 2023,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο της,   κ. Μαθιουδάκη Ευστάθιο,για την εμπιστοσύνη τους και την τελική του έγκριση στο αίτημα μας,για την διεξαγωγή του  Final-4 στην Κω.

Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΒΣ,που δηλώνει πάντα παρόν και αρωγός σε κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες καθώς και το Τμήμα Κω Καλών Σαμαρειτών για την βοήθεια τους.

Συμβολή σε αυτήν την επιτυχία είχαν και τα σωματεία  του ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ ,του Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ,της Α.Π.Σ. ΦΛΟΓΑ και των Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, όπου σε "συνεργασία" με το φίλαθλο κόσμο που κατέκλεισε το Κλειστό,δημιούργησαν μια υγιή αθλητική ατμόσφαιρα!!

Το παρών από τον κ. Πίτση Γιώργο και τον κ. Σεγραίδο Γεώργιο μέσω της ζωντανής κάλυψης από το Giafkasports αλλά και του Ράδιο ''Εκφραση 97", ώς χορηγός επικοινωνίας,τυγχάνει μόνο συγχαρητηρίων εκ μέρους μας...

    Παράλληλα το ίδιο ακριβώς διήμερο,στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Παίδων(U17),που πραγματοποιήθηκε στο Δυρράχιο της Αλβανίας,είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση από τον 14χρονο αθλητή του Ανταγόρα,Παναγιώτη Σπύρου,στην κατηγορία των 55κ. καταλαμβάνοντας της 14η θέση,αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα σηκώνοντας 69 κιλά στο αρασέ, 91 στο ζετέ και 160 κιλά στο σύνολο,σε έναν αγώνα που του έδωσε πολλές εμπειρίες για το μέλλον! Οι συνεχείς τίτλοι του Πρωταθλητή Ελλάδας στους Παίδες,Εφήβους και στους Νέους Άνδρες,οι κλήσεις αθλητών μας στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων και οι κλήσεις σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διοργανώσεις,δείχνουν καθαρά ότι το Τμήμα της Άρσης Βαρών βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή πανελλαδικά.

Ως Διοίκηση - οφείλουμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς,τους αθλητές και τους προπονητές των Τμημάτων,για την μεγάλη συμβολή τους στην δημιουργία της εικόνας ενός υγιή αθλητικού Οργανισμού,του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω - δηλώνοντας παρών και στηρίζοντας οικονομικά και ηθικά αυτή σας την προσπάθεια!!

Για τον Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω

      Ο Πρόεδρος 

Πλούμπης Μάριος

ADVERTORIALS