To Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω για το θαναηφόρο τροχαίο στην Κω

To Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω για το θαναηφόρο τροχαίο στην Κω

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ

ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ 21 ΤΗ Λ.22420-27936 ΦΑΞ 22420-22394 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους, του συναδέλφου διανομέα που έχασε την ζωή του χθες το μεσημέρι.

Ακόμα ένας θάνατος έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια λίστα των θανατηφόρων δυστυχημάτων στον κλάδο των διανομέων.

Πανελλαδικά τα τελευταία χρόνια χάνονται ζωές στον δρόμο, τα μέτρα προστασίας για την ασφαλή εργασία των διανομέων είναι ανύπαρκτα. Ο εξοπλισμός, κράνος, μηχανάκι κτλ. τις περισσότερες φορές βαραίνει τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Δεν φταίει η κακιά η ώρα, δεν είναι η κακιά κουλτούρα, δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά! Είναι δεκάδες οι περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Στο νησί της Κω το οδικό δίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα κινδύνου, κακοτεχνίες, ελλιπή σήμανση, ανύπαρκτος φωτισμός κτλ., που επιφέρει τραγικές συνέπειες στους οδηγούς.

Ο αγώνας των εργαζομένων, για μέτρα προστασίας, ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, είναι αιτήματα επιτακτικά και αναγκαία.

Απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς, την άμεση παρέμβασή τους, για να μην θρηνήσουμε ξανά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

4/03/2023

 

ADVERTORIALS