Μόνιμες λύσεις χρειάζεται το παθολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της Κω, όχι 10ημερες μετακινήσεις ιατρών

Μόνιμες λύσεις χρειάζεται το παθολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της Κω, όχι 10ημερες μετακινήσεις ιατρών

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στο παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου της Κω, όταν εδώ και 8 μήνες δεν υπάρχει μόνιμος παθολόγος.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση το κενό, για ακόμη μια φορά, θα καλυφθεί για 10 μόνο ημέρες με μετακίνηση ιατρού (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα). 

Τα κενά, αραιά και που, καλύπτονται από εβδομαδιαίες ή δεκαήμερες μετακινήσεις παθολόγων από άλλα νοσοκομεία, μέχρι όμως να φτάσει ο ιατρός στο νησί και να ''μπει στο κλίμα'', θα πρέπει να φύγει.

Το παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου μας βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δυστυχώς ούτε οι τοπικοί μας άρχοντες αλλά και οι βουλευτές δεν έχουν καταφέρει με τις πιέσεις τους να κάνουν κάτι.

Και ας μην ακούσουμε ξανά ότι οι μετακινήσεις είναι προσωρινές μέχρι να βρεθεί μόνιμο παθολόγος, γιατί κοντεύει να περάσει ένας χρόνος και μόνιμο παθολόγο δεν έχουμε και όπως φαίνεται θα αργήσουμε πολύ για να δούμε.

Η κοινωνία της Κω έχει χτυπήσει εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου και με πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τις προσπάθειες έτσι ώστε το κράτος των Αθηνών, να δώσει μόνιμη λύση, το ζήτημα όμως είναι μέχρι να δοθεί λύση πόσες ακόμη ανθρώπινες ζωές θα κινδυνεύσουν.

ADVERTORIALS