Ρόδος: Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ρόδος: Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε το πολυήμερο θρίλερ της εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας Ελένης Ευθυμίου του Σωτηρίου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στην Ρόδο, η οποία αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας .

Χθες 20 Ιανουαρίου 2023  Ισραηλίτης περιπατητής εντόπισε την γυναίκα σε βουνό στα Μάσσαρι μόνη της, παραξενεύτηκε την φώναξε, του συστήθηκε και έδειχνε χαμένη.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά ημεδαπό στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ.

Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάστασή της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Θυμίζουμε ότι όπως προέκυψε από τις έρευνες στις 16:00 της Δευτέρας -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.
Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.
Θυμίζουμε ότι η 44χρονη εισήλθε περί ώραν 01.20 στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μια ώρα μετά.

Προέκυψε εξάλλου από καταθέσεις ότι η 44χρονη συνομιλούσε μετά την αναχώρησή της από το σημείο στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα του χάθηκε αργότερα. Ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Το πρωί της Δευτέρας είχε αναχωρήσει από την οικία της επί της οδού Δ. Αναστασιάδη με το υπ’ αρίθμ. ΡΟΡ 9414 αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της μάρκας Toyota Yaris, χρώματος γκρι, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της.

Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Δαμιανός Αθανασίου

dimokratiki.gr


ADVERTORIALS