Τα Βάρβαρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω και την Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης” - Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και σε μπάρα

Τα Βάρβαρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω και την Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης” - Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και σε μπάρα

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω και η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”, οργάνωσαν το πρωί της Παρασκευής εκδήλωση αφιερωμένη στα Βάρβαρα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου της Κω.

Οι μικροί μαθητές του σχολείου απόλαυσαν τα Βάρβαρα, τα οποία τα προμηθεύτηκαν στη μορφή σούπας αλλά και στη μορφή μπάρας.

DSC_3975.JPG

Σήμερα για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα βάρβαρα σε μπάρα, ένα προϊόν το οποίο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου & Νισύρου, της Αστικής Εταιρείας ''ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ'' και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Κω, με την κυρία Ειρήνη Καντζόγλου να είναι η δημιουργός του πρωτότυπου και πεντανόστιμου αυτού προϊόντος.

Στόχος των φορέων είναι η ανάδειξη της μπάρας σε συμβολικό τοπικό προϊόν, με σύνθημα ''ΚΩΩΝ ΒΙΟΣ - ΕΣΤΙΑ''.

Ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω κ. Γιάννης Διακομανώλης υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου τον Δρ Δημήτριο Κ. Γερούκαλη, Επιστημονικό Διευθυντή, της Αστικής Εταιρείας "Ιπποκράτης", την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω και της Αστικής Εταιρείας "Ιπποκράτης" Διονυσία Τελλή και την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Κωνσταντίνα Σβύνου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις τους για τη συγκεκριμένη δράση.

DSC_3960.JPG

DSC_3983.JPG

DSC_3987_1.JPG

DSC_3979.JPG

DSC_3975.JPG

DSC_3965.JPG

DSC_3964.JPG

DSC_3988.JPG

ADVERTORIALS