Το αδιαχώρητο στη συναυλία του Χατζηγιάννη και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Κω - Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο!

Το αδιαχώρητο στη συναυλία του Χατζηγιάννη και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Κω - Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο!

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου, με την Πλατεία Ελευθερίας να γεμίζει ασφυκτικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μαλού (η έκπληξη της βραδιάς) αλλά και οι Κώοι οι οποίοι βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης της Κω, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στην αποψινή εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Κω.

Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Κοινότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού έδωσε τον δικό της ξεχωριστό τόνο στην αρχή της βραδιάς, με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την καλή δουλειά που γίνεται.

Γύρω στις 18:30 ο Γιώργος Πίτσης και η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, παρουσιαστές της βραδιάς, κάλεσαν τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής στη σκηνή, με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, την Αντιδήμαρχο Σέβη Βλάχου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή να εύχονται ο καθένας με τη σειρά του καλές γιορτές σε όλους τους Κώους απανταχού της γης.

 DSC_3478.jpg

DSC_3483.jpg

DSC_3502.jpg

DSC_3516.jpg

Μετά τους χαιρετισμούς, ήρθε η ώρα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με δεκάδες πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα μέρα.

DSC_3547.jpg

Στη συνέχεια σειρά είχε η μεγάλη συναυλία, με την Μαλού και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ξεσηκώνουν το κοινό της Κω, το οποίο τους καταχειροκρότησε.

DSC_3680.jpg

DSC_3613.jpg

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκτός από τις ευχαριστίες του για την παρουσία του σε αυτή την βραδιά, εξέφρασε την αγάπη του για την Κω, την οποία όπως είπε επισκέπτεται συχνά για διακοπές.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση.

ADVERTORIALS