Η απάντηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ για το κλάδεμα των δέντρων στον Άγιο Νικόλαο - Βίντεο

Η απάντηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ για το κλάδεμα των δέντρων στον Άγιο Νικόλαο - Βίντεο

Τη δική του απάντηση για το κλάδεμα των δέντρων στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Κω, έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, στην ομιλία του μετά το πέρας των Θυρανοιξίων και του Μέγα Εσπερινού τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που αντιδρούν, οι οποίοι ακόμα και σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου) απειλούσαν ανθρώπους από τον Δήμο, απειλούσαν εμένα ότι θα μας κάνουν μήνυση γιατί κλαδέψαμε τα δέντρα και θα κλαδέψουμε και άλλα.

Έχουμε μια πολύ καλή νομική υπηρεσία, έχουμε τον κύριο Αβρίθη και την κυρία Μπιλλήρη νομικούς συμβούλους. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν κάνουμε κάτι παράνομο. Κλαδεύουμε τα δέντρα.

Ξέρετε σε αυτή την χώρα υπήρχε η υλοτομία, υπάρχει αυτή η διαδικασία. Στο Άγιος Όρος μπορεί να μας πει ο πατήρ Ναθαναήλ ο Άγιος Καθηγούμενος, και ξέρετε εσείς γέροντα πολύ καλύτερα γιατί είστε παλαιότερος στο Άγιο Όρος, τα δάση κόβονται και ξαναφυτεύονται και ξαναγίνονται, αυτή είναι η δημιουργία του θεού.

DSC_3329.JPG

DSC_3331.JPG

DSC_3330.JPG

ADVERTORIALS