Ανοιχτή πληγή οι παιδικές χαρές στην Κω!

Ανοιχτή πληγή οι παιδικές χαρές στην Κω!

Μετά τις δημόσιες παρεμβάσεις για την παιδική χαρά στο Πλατάνι της Κω αλλά και σε άλλες παιδικές χαρές στο νησί, ο Δήμος Κω στις 11 Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει ότι οι παιδικές χαρές θα κλείσουν προληπτικά για να μην υπάρξουν ζητήματα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κω ανέφερε:

Μετά από εισήγηση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ο Δήμαρχος Κω διέκοψε προληπτικά και προσωρινά τη λειτουργία όλων των παιδικών χαρών του Δήμου, προκειμένου να μη δημιουργηθούν ζητήματα ασφάλειας.

Στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των εργασιών στις υπό αναβάθμιση παιδικές χαρές αλλά και στην επισκευή αυτών που αναβαθμίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά παρουσιάζουν ελλείψεις, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία πιστοποίησης και νόμιμης αδειοδότησης τους.

Για να δείτε ολόκλητη την ανακοίνωση του Δήμου Κω πατήστε εδώ.

 20221115_160905.jpg

20221115_160903.jpg

Αυτή τη στιγμή οι παιδικές χαρές είναι ανοιχτές προς το κοινό με τα προβλήματα όμως να παραμένουν.

Οι κίνδυνοι για τα μικρά παιδιά πολλοί, καθώς ορισμένες από τις παιδικές χαρές είναι επιεικώς απαράδεκτες, με το ερώτημα που προκύπτει να είναι εάν το δελτίο τύπου του Δήμου Κω στις 11 Οκτωβρίου για το κλείσιμο των παιδικών χαρών, ήταν καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς τα ζητήματα δεν λύθηκαν και οι παιδικές χαρές είναι ξανά ελεύθερες προς χρήση.

Ας ελπίσουμε μέχρι να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές, να μην έχουμε κάποιον τραυματισμό.

20221115_160848.jpg

ADVERTORIALS