Ρόδος: Οι νέοι μηχανικοί και δικηγόροι, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά του καρκίνου

Ρόδος: Οι νέοι μηχανικοί και δικηγόροι, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά του καρκίνου

«Οι νέοι μηχανικοί και δικηγόροι, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά του καρκίνου»

Ο Τομέας Νέων ΤΕΕ Δωδεκανήσου και η Ένωση Ασκούμενων κ Νέων Δικηγόρων Ρόδου έπραξαν και φέτος το καθήκον τους στην προσπάθεια της ΑΜΚΕ «η Ρόδος για τη ζωή». Στις 2 Νοεμβρίου για ακόμη μια χρονιά, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάστημα Barajar η εκδήλωση στήριξης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν ήδη για την αγορά φορητού υπερηχοτομογράφου της Μονάδας Επεμβατικής Ακτινολογίας με αποδέκτη το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Η δράση «η Ρόδος για τη ζωή» έχει καταστεί πλέον θεσμός του τόπου μας, με την συμμετοχή σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας. Χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, από το 2010 μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν σημαντικές αγορές ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Πλέον, η εξέταση και η έγκαιρη διάγνωση διάφορων μορφών καρκίνου μπορεί να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο μας, με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.

Η έμπρακτη στήριξη και η ενεργή συμμετοχή των νέων σε τέτοιες κοινωνικές πρωτοβουλίες αποτελεί, χρέος. Ο ρόλος των φορέων, δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στα επαγγελματικά ζητήματα των κλάδων, αλλά ενώνοντας δυνάμεις, προσπαθούμε να συνεισφέρουμε ευρύτερα στον τόπο μας. Εάν ο καθένας από εμάς συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί, τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όπως ήδη μας έχει αποδείξει η έως τώρα δράση «η Ρόδος για τη ζωή».

Οι νέοι μηχανικοί και δικηγόροι μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα για ευαισθητοποίηση, για τον καρκίνο και συνεισφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.

Στον περίπατο κατά του καρκίνου της 6ης Νοεμβρίου, ήμασταν όλοι εκεί!

ADVERTORIALS