Εβελίνα Χατζηνικολάου: Διαθέτει δωρεάν και για όσο χρειαστεί το κτίριο του Φροντιστηρίου, για να στεγαστούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Εβελίνα Χατζηνικολάου: Διαθέτει δωρεάν και για όσο χρειαστεί το κτίριο του Φροντιστηρίου, για να στεγαστούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου
 
Από σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ξεκινούν τα πρωινά μαθήματα στο κτίριο του Φροντιστηρίου Χατζηνικολάου, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω.
 
 
Επιστολή προς τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, η οποία διαβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω, έστειλε η ιδιοκτήτρια του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, κ.Εβελίνα Χατζηνικολάου.
 
Σύμφωνα με την επιστολή της η κ. Χατζηνικολάου διαθέτει όχι μόνο για 3 μήνες αλλά για όσο χρειαστεί, το ακίνητο του Φροντιστηρίου, έτσι ώστε να στεγαστούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω, έως ότου ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του εμβληματικού κτιρίου του 3ου Δημοτικού.

Δείτε παρακάτω τη σχετική επιστολή.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
 
Επανέρχομαι απευθυνόμενη σε εσάς αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο, ως συνέχεια της από 7/9/22 επιστολής μου.
 
Μετά την απόφαση μου να διαθέσω δωρεάν κατά χρήση στο Δήμο μας για διάστημα περίπου 3 μηνών την τριώροφη οικοδομή επί των οδών Αμερικής και Παμφίλων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για την προσωρινή μεταστέγαση του 3ου Δημοτικού Σχολείου, προχωρήσατε ήδη με τις υποδείξεις της επιτροπής καταλληλότητας στη συμπλήρωση όλων όσων απαιτούνται για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του ως σχολείου. 
 
Διαπίστωσα δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα μετά τη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι επιχειρείται να παρερμηνευθεί η απόφαση μου να βοηθήσω έμπρακτα, διαθέτοντας δωρεάν κατά χρήση και για το συγκεκριμένο διάστημα τις εγκαταστάσεις αυτές.
 
Έλαβα αυτή την απόφαση με ανιδιοτέλεια την οποία όπως ίσως ήδη γνωρίζετε έθεσα υπόψιν των υπευθύνων στο Δήμο Κω και το 2017, αμέσως μετά τον σεισμό, με γνώμονα την μεγάλη αγάπη που είχαν για το νησί μας οι αείμνηστοι γονείς μου και την οποία κληροδότησαν στα παιδιά τους. 
 
Αξιολογώντας πλέον ότι αυτή η θετική διάθεση τείνει να παρερμηνευθεί, σας ενημερώνω ότι διαθέτω το ακίνητο δωρεάν και κατά χρήση, όχι μόνο για το τρέχον τρίμηνο αλλά και για όσο διάστημα απαιτηθεί και μέχρι τη λήξη της σχολικής περιόδου, εφόσον χρειαστεί, προκειμένου απερίσπαστοι και χωρίς την πίεση του χρόνου, να διαθέσετε στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα ένα πλήρως ανακαινισμένο και ασφαλές σχολείο, όπως είναι το ιστορικό κτίριο του ''Αζίλο''.
 
Μοναδική δέσμευση που θα ήθελα από εσάς για αυτό το διάστημα, να αναλάβει ο δήμος Κω τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, δηλαδή το κόστος ρεύματος και νερού. 
 
Σας καταθέτω σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου αυτή την επιστολή, την οποία επρόκειτο να σας στείλω την Τρίτη αλλά δεν το έπραξα λόγω του τραγικού συμβάντος με το δυστύχημα συμπολίτη μας και την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Με την παράκληση να διαβαστεί στη σημερινή σας συνεδρίαση η επιστολή μου, παραμένω στη διάθεση σας για ό,τι επιπλέον χρειαστείτε. 
 
Κως, 6 Οκτωβρίου 2022.
 
Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Εβελίνα Χατζηνικολάου 
ADVERTORIALS