Βράβευση στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά, από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους»

Βράβευση στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά, από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους»

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά» και τα στελέχη του Κλειώ Καββαδά και Σταύρο Δρακίδη, βράβευσε, για το έργο τους στην στήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, η Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους».

Η τιμητική βράβευση για το Κέντρο, τα στελέχη του και την Κω, αποδόθηκε με ομόφωνη απόφαση της Επιστημονικής Επιτροπής της Εταιρείας.

Το βραβείο παρέλαβε, για λογαριασμό του Δήμου Κω, η άμισθη Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά σε θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σταματία Κανταρζή.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Το πρόσωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης» και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία του Δήμου Κω με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους» υλοποιήθηκε στην Κω, από το 2020, διετές πρόγραμμα προάσπισης της υγείας σε ευάλωτες ομάδες αλλά και στο γενικό πληθυσμό, με τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων στην Αντιμάχεια και εμβολιασμών σε παιδιά Ρομά.

Υγεία για Όλους_βράβευση Κω 2022 9 30  (1).jpg

Υγεία για Όλους_βράβευση Κω 2022 9 30  (2).jpg

Υγεία για Όλους_βράβευση Κω 2022 9 30  (3).jpg

Υγεία για Όλους_βράβευση Κω 2022 9 30  (4).jpg

Υγεία για Όλους_βράβευση Κω 2022 9 30  (5).jpg

ADVERTORIALS