Με απογευματινά μαθήματα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω θα ξεκινήσουν οι 128 μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω τη νέα σχολική χρονιά

Με απογευματινά μαθήματα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω θα ξεκινήσουν οι 128 μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω τη νέα σχολική χρονιά

Το πρωί της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, ενημερώθηκε η διοίκηση του Σχολείου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω για τον τρόπο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς στο σχολείο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης.

Με απογευματινά μαθήματα στις εγκαταστάσεις του 4ου Δημοτικού Σχολείο Κω, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω. Για περίπου 2 εβδομάδες οι 128 μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω, θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους από το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω, ενώ ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, στο 4ο Δημοτικό, μαζί με τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό.

Ο Δήμος Κω φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες γνωστού φροντιστηρίου της περιοχής κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, στο οποίο μετά από κάποιες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό, τα παιδιά θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους τις πρωινές ώρες.

Να σημειωθεί ότι από τις 12 Αυγούστου η Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω είχε στείλει επιστολή στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, σύμφωνα με την οποία ενημέρωνε ότι οι εργασίες στο σχολικό συγκρότημα είχαν σταματήσει και ότι δεν θα ήταν δυνατό να ολοκληρωθούν έως την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

ADVERTORIALS