Ευχαριστήρια για την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του συμπατριώτη μας Βησσαρίων Χατζηδαυίδ

Ευχαριστήρια για την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του συμπατριώτη μας Βησσαρίων Χατζηδαυίδ

Ευχαριστήριο ΔΟΠΑΒΣ για την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του συμπατριώτη μας Βησσαρίων Χατζηδαυίδ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Βησσαρίων Χατζηδαυίδ στο Νηπιαγωγείο Αμανιού.

Η απροσδόκητα μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας γέμισε χαρά. Η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που συνεργάστηκαν για την χθεσινή βραδιά μας συγκίνησε. Η κόκκινη κλωστή του παραμυθιού ένωσε γενιές και τους Κώους της Διασποράς και μας έδωσε ελπίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για την θερμή του ανταπόκριση και τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Την Κοινότητα Πυλίου και την Πολιτική προστασία του Δήμου Κω για την προετοιμασία, τον καλλωπισμό και την καθαριότητα του χώρου.

Τους μουσικούς που συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς: Ιπποκράτη Πατάκο, Νικολιό Χατζηνικολάου, Κυριάκο Παπούλη και Μάνο Πόγια όπως επίσης και Θεοδόση Παπαιωάννου και Δημήτρη Κεφαλιανό.

Την εκπαιδευτικό Χρυσάνθη Βουδούρη και τις οικονομολόγους Γεωργία και Διονυσία Κασσιώτη που συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου.

Τις επιχειρήσεις για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων στον μπουφέ: Αγνό στο Ζιπάρι, Γιαννιώτικο στο Τιγκάκι, Delicious στο Πυλί, Ο Φούρνος του Κώστα στο Πυλί, Ζαχαροπλαστείο Βούρος, Αρτοποιείο «Η Λίμνη» Βρέτης Αντώνης και ΣΙΑ και το Οινοποιείο Παπακωνσταντίνου στην Κέφαλο.

Τον Κώστα Ζαμάγια που επιμελήθηκε το βιβλίο.

Τέλος την ψυχή της εκδήλωσης, τον σκηνοθέτη και δημοσιογράφο Δημήτρη Βοναπάρτη που μίλησε για το βιβλίο και τον συγγραφέα και συντόνισε τις πρόβες και όλη την ροή της εκδήλωσης.


fvto.jpg

Ευχαριστήριο Βησσαρίωνα Χατζηδαυίδ

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κω κύριο Θεοδόση Νικηταρά, το Διοικητικό του συμβούλιο για την κάλυψη των εξόδων για την έκδοση του βιβλίου μου «Το παραμύθι στο Αμανιού της Κω» και τον πρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου Αναστάσιο Κεφαλιανό για την προετοιμασία του χώρου.

Επίσης ευχαριστώ τις αντιδημάρχους Βλάχου Σέβη και Γεωργία Κασσιώτη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Διονυσία Κασσιώτη για την αμέριστη προσφορά τους και την εκπαιδευτικό Χρυσάνθη Βουδούρη, που συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου.

Τον κ. Κώστα Ζαμάγια για την επιμέλεια των κειμένων, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συγγενή Δημήτρη Βοναπάρτη για τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τους μουσικούς που συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς: Ιπποκράτη Πατάκο, Νικολιό Χατζηνικολάου, Κυριάκο Παπούλη και Μάνο Πόγια όπως επίσης και Θεοδόση Παπαιωάννου και Δημήτρη Κεφαλιανό.

Τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση του που κατέκλυσε τον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αμανιού και τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης.

ADVERTORIALS