Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Σταματίας Χατζηνικολάου

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Σταματίας Χατζηνικολάου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ

 

                                       Κως  02/08/2022

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο της Σταματίας Χατζηνικολάου.

Η Σταματία Χατζηνικολάου, εκπαιδευτικός, δασκάλα των παιδιών μας, με εξαιρετικό ήθος και πολυετή προσφορά στην εκπαίδευση, τίμησε και καταξίωσε το έργο του εκπαιδευτικού στο κοινωνικό περιβάλλον του νησιού μας, με ευσυνειδησία και προσήλωση στο χρέος της. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε μαθητές, συναδέλφους της και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα της και το ήθος της θα κοσμούν τη μνήμη της.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.



Ο Έπαρχος Κω - Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής


                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της συναδέλφου Σταματίας Χατζηνικολάου. Η Σταματία Χατζηνικολάου, καθηγήτρια Αγγλικών, διευθύντρια επί σειρά ετών του 1ου Γυμνασίου Κω σημάδεψε με την παρουσία, το ήθος, τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα και την συνεχή προσφορά της επί τέσσερις δεκαετίες, την εκπαίδευση στο νησί της Κω. Την αποχαιρετούμε με σεβασμό και συγκίνηση.


Τα συλλυπητήρια του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού για τον θάνατο της εκπαιδευτικού Σταματίας Χατζηνικολάου

 

 

Με αφορμή τον θάνατο της κ. Σταματίας Χατζηνικολάου, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

‘Με θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα την αγαπητή μας φίλη Σταματία Χατζηνικολάου. Υπήρξε εξαιρετική εκπαιδευτικός, σπουδαίος άνθρωπος και εξαίρετο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας.

Η Σταματία υπηρέτησε για δεκαετίες ολόκληρες την εκπαίδευση, την εκκλησία και τους συλλόγους του νησιού μας και η προσφορά της υπήρξε τεράστια. Αφήνει πίσω της ένα σπουδαίο έργο και ένα ιδιαίτερο αποτύπωμα στις ψυχές και τις καρδιές όλων μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.’

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS