Ανακοίνωση πρόσληψης 13 ατόμων με 8μηνη σύμβαση στη ΔΕΥΑ ΚΩ

Ανακοίνωση πρόσληψης 13 ατόμων με 8μηνη σύμβαση στη ΔΕΥΑ ΚΩ

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΟΧ 1/2022 ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Η ΔΕΥΑ Δήμου Κω πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδ. Δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δεκατρείς (13) ατόμων στις εξής θέσεις:

jhgfvcx.png

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά αρχίζει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και λήγει με την πάροδο της 3ης Ιουλίου 2022, ημέρας Κυριακής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (k.mouras@deyakos.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κω (ΔΕΥΑ Δήμου Κω), Σκεύου Ζερβού 40, Τ.Κ. 85300, υπόψη κου Μούρα Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22420-23915).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κω

Ζαχαρός Κωνσταντίνος

ADVERTORIALS