Δήλωση του Δημάρχου Κω για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δήλωση του Δημάρχου Κω για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά

Με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς εξέφρασε τις ευχές του για καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους διαγωνιζόμενους, δηλώνοντας σχετικά:

«Εύχομαι ολόψυχα, σε όλους τους νέους και τις νέες της Κω, που δίνουν αγώνα για να πετύχουν το στόχο εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να επιτύχουν το στόχο τους και να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ως ακαδημαϊκοί πολίτες.

Όλοι σας φτάσατε στο τέλος μια δύσκολης περιόδου, που σημαδεύτηκε από τα δύο χρόνια της πανδημίας που επηρέασαν και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Παρόλα αυτά βγήκατε πιο δυνατοί.

Με πίστη στις δυνάμεις σας, μπορείτε να πετάξετε ψηλά, να ανοίξετε δρόμους στη ζωή σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Να κατακτήσετε τη γνώση, να γίνετε δημιουργικοί άνθρωποι και επαγγελματίες σε ένα σύνθετο κόσμο, όπως ο σημερινός.

Είμαι βέβαιος ότι, θα λειτουργήσετε βασισμένοι σε αξίες και ιδανικά.

Για τη βελτίωση της ζωής όλων, για κοινωνική δικαιοσύνη.

Σας εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια, με σεβασμό στον κόπο σας, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, η Ομάδα Διοίκησης Έργου για τη Δια Βίου Μάθηση Δήμου Κω και οι εργαζόμενοι στο γραφείο παιδείας, εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη για τις πανελλαδικές εξετάσεις σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή του νησιού μας.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δυνατοί αγωνιστές. Και να θυμάστε πως ό,τι και να γίνει στις Πανελλαδικές, κανείς δεν θα σας στερήσει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Αυτή η μάχη δεν είναι καθοριστική ολόκληρης της ζωής σας.

Πιστεύουμε σε σας, κουράγιο, δύναμη και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές  σας!!

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών

Δήμου Κω

Εμμανουήλ Μήτρου

ADVERTORIALS