Η επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω

Η επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω

Ο Υπουργός σημείωσε ότι έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το όμορφο νησί μας, δηλώνοντας χαριτολογώντας ότι του αρέσει να πηγαίνει στην Κέφαλο για να ακούει Κυπριακά (καθότι ο ίδιος κατάγεται από την Κύπρο). 

Τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο.

Σκοπός της επίσκεψης στο νησί μας είναι ο καλύτερος συντονισμός των συναρμόδιων φορέων, στο πλαίσιο των δράσεων συνεργασίας και ενίσχυσης της ετοιμότητας που προωθεί το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Υπουργός, κατά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, αρχικά απευθύνθηκε στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και στα μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω και της ΕΟΔ Κω, τα οποία υποδέχθηκαν τον κ. Στυλιανίδη, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Αύριο στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, μετά από κάλεσμα του Δημάρχου Κω.  Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, με βασικό θέμα τον συντονισμό των ενεργειών όλων των συναρμόδιων φορέων κατά την αντιπυρική περίοδο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ADVERTORIALS