Ξεχώρισαν οι αθλητές του ''Α.Ο. Ακαδημία Κω'' στον αγώνα MTB ELAFOS, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

Ξεχώρισαν οι αθλητές του ''Α.Ο. Ακαδημία Κω'' στον αγώνα MTB ELAFOS, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

ΑΓΩΝΑ MTB ELAFOS

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2022, συμμετείχε με τρεις αθλητές στον αγώνα MTB ELAFOS, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Η παρουσία των αθλητών ήταν εξαιρετική, ενδεικτική του επιπέδου των αθλητών, του προπονητικού επιτελείου και των ανθρώπων που στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Έτσι, η Ακαδημία το Σάββατο κατέκτησε τη 2η θέση στο αγώνισμα XC Eliminator ( αποκλεισμός) με τον Σεμπάστιαν Ρομάν στην κατηγορία των «Παίδων» και την επόμενη ημέρα στο ΧCC κατέκτησε μία 1η θέση και δύο 2ες θέσεις, με τον Δία Δημητριάδη στην 1η θέση της κατηγορίας των «Παμπαίδων», τον Νικόλαο Φα στη 2η θέση της ίδιας κατηγορίας και τον Σεμπάστιαν Ρομάν να ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στη 2η θέση, μετά από έναν ωραίο αγώνα με τον επίσης εξαιρετικό αθλητή Καρνέζο Ανδρέα του ΠΟΚ. Η κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου και δύο ασημένιων από τρεις αθλητές αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το αθλητικό μέλλον αυτών των αθλητών και ικανή παρακαταθήκη για τους υπόλοιπους αθλητές μας.

Στο σημείο αυτό, το σωματείο μας βλέπει πως το όραμά του, που είναι αφενός η ανάδειξη υψηλού επιπέδου αθλητών που θα μπορέσουν να τιμήσουν την Κω σε πανελλήνιο επίπεδο και αφετέρου η καλλιέργεια ανθρώπων που μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι θα μπορέσουν να σταθούν επάξια και στην κοινωνία, σιγά και σταθερά και μέσα από τη συνεργασία με τα άλλα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, δείχνει να υλοποιείται.

Ευχαριστούμε του χορηγούς μας Phython Tours, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Python Experience, Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant και Nikos Gold για την στήριξη των προσπαθειών του σωματείου μας, την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου και τον Έλαφο για την άψογη διοργάνωση του αγώνα. Ευχαριστούμε τέλος, την εταιρεία Blue Star Ferries για την βοήθειά της στην παροχή έκπτωσης για τη μετακίνηση της αποστολής μας στη Ρόδο.

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και Καλή Ανάσταση!!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

foto4.jpg

foto5 (1).jpg

foto3 (1).jpg

foto2 (2).jpg

foto1 (2).jpg

foto6.jpeg

image001.jpg

ADVERTORIALS