Απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δημόσια υγεία στην Κω - Επικοινωνιακό show ή θα βρεθούν λύσεις;

Απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δημόσια υγεία στην Κω - Επικοινωνιακό show ή θα βρεθούν λύσεις;

Οι δημόσιες δομές υγείας της Κω εκπέμπουν σήμα κινδύνου εδώ και χρόνια, οι ευθύνες διαχρονικές, αλλά τα τελευταία δύο έχουν ξεπεραστεί τα όρια.

Oι ελλείψεις τραγικές και φτάσαμε στον Απρίλιο του 2022 για να προχωρήσουμε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω για να δούμε τι θα κάνουμε.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ αλλά όσοι ασχολούνται με τα κοινά, κρίνονται και για τα αντανακλαστικά τους.

Την 1η Απριλίου του 2022 οι παρατάξεις της μειοψηφίας ζήτησαν επίσημα να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω με θέμα την άμεση θωράκιση των δημόσιων δομών υγείας του νησιού.

Ακολουθεί στις 4 Απριλίου απάντηση - επιστολή του Δημάρχου με την οποία ζητά συνάντηση στο πλαίσιο του Διαπαραταξιακού Οργάνου την Πέμπτη 7 Απριλίου, για να υπάρξει συζήτηση - ενημέρωση από τους εμπλεκόμενους για τα προβλήματα των δομών δημόσιας υγείας στην Κω ( η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των παρατάξεων της μειοψηφίας) και στη συνέχεια συγκαλείται για σήμερα 13 Απριλίου στις 19:00 η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Κω, την οποία ζήτησαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας, με τη συμμετοχή Βουλευτών και λοιπών αρχών του τόπου.

Ο Δήμαρχος Κω δίνοντας στη δημοσιότητα την εισήγησή του (πατήστε εδώ) για το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Κω ζητάει:

  • Οργάνωση Παγκωακού συλλαλητηρίου, με κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων
  • Κλείσιμο των δημοτικών υπηρεσιών
  • Παράσταση αντιπροσωπείας του Δήμου στη Βουλή των Ελλήνων και στα Κόμματα του Κοινοβουλίου

Αν είναι σωστές ή λάθος οι παραπάνω προτάσεις θα το κρίνει η κοινωνία, αλλά μεγαλύτερες πιέσεις έπρεπε ήδη να είχαν ασκηθεί από τη Δημοτική Αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Κω, αφού όλα τα προβλήματα που έρχονται προς συζήτηση σήμερα στο Δ.Σ. είναι γνωστά αρκετό καιρό τώρα  και δεν προέκυψαν λίγο πριν από την τουριστική περίοδο του 2022.

Γνωρίζοντας την εισήγηση του Δημάρχου Κω και αναμένοντας τις θέσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, των δημοτικών συμβούλων αλλά και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα είμαστε θεατές σε ένα επικοινωνιακό show ψάχνοντας τον νικητή ή θα δούμε ειλικρινή διάθεση συνεννόησης από όλους και προτάσεις οι οποίες θα μπορούν να φέρουν όντως αποτελέσματα.

Ας ελπίσουμε ότι απόψε όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων...

ADVERTORIALS