Ορίστηκαν οι νέοι ανταποκριτές ΕΛΓΑ - Όλα τα ονόματα ανά Δημοτική Κοινότητα

Ορίστηκαν οι νέοι ανταποκριτές ΕΛΓΑ - Όλα τα ονόματα ανά Δημοτική Κοινότητα

Στον ορισμό νέων ανταποκριτών ΕΛΓΑ προχώρησε ο Δήμος Κω, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, για την εξυπηρέτηση και την αποφυγή ταλαιπωρίας των παραγωγών, κατά τη διάρκεια δηλώσεων αποζημίωσης φυτικής παραγωγής, ζωικού κεφαλαίου και για προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Οι οριζόμενοι ανταποκριτές ΕΛΓΑ είναι:

-        Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας

κ. Διακοσταμάτης Νικόλαος, τηλ. 2242360128, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-        Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού (Ζιπάρι)

κα Σκευοφύλακα Μαρία, τηλ. 2242360013, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-        Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου

κα Βαβίθη Διονυσία, τηλ. 2242072197, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-        Δημοτική Κοινότητα Κω

κ. Αυγουλάς Μανώλης, τηλ. 2242360497, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-        Δημοτική Κοινότητα Πυλίου

κ. Aγγελής Βαγγέλης, τηλ. 22420-41204, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ADVERTORIALS