Δηλώσεις του Δημάρχου Κω για τις εργασίες στο Δημαρχείο και στην πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο - Το χρονοδιάγραμμα

Δηλώσεις του Δημάρχου Κω για τις εργασίες στο Δημαρχείο και στην πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο - Το χρονοδιάγραμμα

Ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες για την επισκευή - συντήρηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Κω αλλά και για την ανάδειξη του κοινόχρηστου χώρου στο υπερυψωμένο τμήμα απέναντι από το Δημαρχείο Κω.

Ο Δήμαρχος Κω στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ σημείωσε ότι οι εργασίες της πλατείας απέναντι από το Δημαρχείο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί γύρω στις 10 Μαϊου, το ίδιο και οι εργασίες στον εξωτερικό χώρο επί της Β. Παύλου, ενώ στη συνέχεια θα συνεχιστούν οι εργασίες στο Δημαρχιακό Μέγαρο επί της Ακτής Κουντουριώτη.

Ο κ. Νικηταράς για τη συνάντησή του με τους επιχειρηματίες της περιοχής λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εργασιών, σημείωσε:

'' Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παρόδιους επιχειρηματίες. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκα μαζί τους και η συζήτηση που κάναμε ήταν άξια προσοχής, όπου εκδηλώνοντας την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους, αποδέχθηκαν ότι πρέπει να γίνει μια τέτοια παρέμβαση και ζήτησαν απλώς από τον Δήμο να επιταχύνει.

Αναφορικά με τη χρονική περίοδο που γίνονται οι εργασίες σημείωσε:

Φανταστείτε την κατάσταση αυτή να την είχαμε μέσα στον χειμώνα. Ας πούμε ότι ξεκινούσαμε Δεκέμβρη και έχουμε μια βροχή. Θα πηγαίναμε πίσω 20 ημέρες. Θα δουλεύαμε 2 ημέρες και ξανά 20 ημέρες πίσω γιατί θα είχαμε άλλη βροχή. Θα είχαμε αυτό το πράγμα 8 μήνες χωρίς να μπορεί να τελειώσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος, άρα εμείς τρέχουμε τώρα που είναι καλός ο καιρός.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το βίντεο από τις δηλώσεις του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του κοινόχρηστου χώρου στο υπερυψωμένο τμήμα απέναντι από το Δημαρχείο Κω.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εργασίες που θα εκτελεστούν για την επισκευή - συντήρηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Κω.

ADVERTORIALS